We hebben weer een Air Max 1 sneaker om aan te kondigen, en we kunnen nu al niet wachten op de release. Er is niets mis met het grote aantal General Releases van de afgelopen maanden, maar een paar zoals deze Nike Air Max 1 '87 Wmns "Hydrangeas" is toch nét even wat specialer.

Deze Air Max 1 sneaker voor dames is uitgevoerd in een betoverende "Hydrangeas/Dark Raisin" colorway. Het design oogt puur natuur en is wat ons betreft een uitstekende keuze om deze zomer te rocken.

Nike Air Max 1 87 Wmns Hydrangeas Foto 7

Is de Nike Air Max 1 '87 Wmns "Hydrangeas" de ultieme Air Max 1 sneaker van 2024?

Nike heeft opnieuw bewezen de natuur op meesterlijke wijze te kunnen vertalen naar een sneaker met de toepassing van deze "Hydrangeas/Dark Raisin" colorway. Het bovenwerk van deze sneaker straalt de schoonheid van bloeiende hortensia's uit met een zacht pastel kleurpalet.

Het delicate bloemmotief wordt prachtig gecontrasteerd door de diepe, rijke tinten van "Dark Raisin," die voor een interessante diepte en balans zorgen. Het resultaat is een schoen die perfect vrouwelijke en gedurfde elementen combineert, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op elke garderobe. Deze colorway is toegepast op de Air Max 1 '87 versie van de AM1, wat zorgt voor een frisse kijk op het klassieke ontwerp. De zichtbare Air units in de zool bieden niet alleen uitzonderlijk comfort, maar voegen ook een subtiele visuele flair toe.

Zodra we een releasedatum hebben, laten we je dat uiteraard meteen weten via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Hydrangeas"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Hydrangeas"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Hydrangeas"

HQ4051-500
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 87 Wmns Hydrangeas Foto 1
Nike Air Max 1 87 Wmns Hydrangeas Foto 3
Nike Air Max 1 87 Wmns Hydrangeas Foto 4
Nike Air Max 1 87 Wmns Hydrangeas Foto 6
Nike Air Max 1 87 Wmns Hydrangeas Foto 8
Nike Air Max 1 87 Wmns Hydrangeas Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur