De opvolger van de Jumpman Jack sneaker van Travis Scott is bekend: het gaat om de langverwachte Nike Shark-A-Don sneaker die dit jaar zal uitkomen. Eerder zagen we al foto's van deze nieuwe sneaker in de "Baroque Brown" en "Beechtree" colorways, en vandaag zijn de officiële foto's van de Travis Scott x Nike Shark-A-Don "Sail" gedropt.

Het nieuwe model is voorzien van een bovenwerk in de kleur Sail en maakt gebruik van premium leer en suède. Het ademend vermogen wordt versterkt door jersey mesh op de tong en kraag. Een middenvoetband voegt zowel stijl als stabiliteit toe. De Cactus Jack-logo's en Travis Scott's smiley-logo's zien we terug op de tong. De Nike Swoosh is bij deze release uitgevoerd zoals we gewend zijn van andere sneakers, dus niet andersom. Een tussenzool van wit schuim, die doet denken aan de Nike Zoom Spiridon, maakt de look compleet.

Er is nog geen releasedatum bekend, maar daar houden we je van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Travis Scott x Nike Shark-A-Don "Sail"

Datum nog
niet bekend
Travis Scott x Nike Shark-A-Don "Sail"

Travis Scott x Nike Shark-A-Don "Sail"

HQ3061-100
Alle verkooppunten
Travis Scott x Nike Shark A Don Sail 2
Travis Scott x Nike Shark A Don Sail 3
Travis Scott x Nike Shark A Don Sail 4
Travis Scott x Nike Shark A Don Sail 5
Travis Scott x Nike Shark A Don Sail 6
Travis Scott x Nike Shark A Don Sail 7
Travis Scott x Nike Shark A Don Sail 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur