Stüssy en Converse slaan opnieuw de handen ineen voor een nu al iconische samenwerking, dit keer met de release van de Stüssy x Converse Chuck 70 High "Snakeprint". Deze limited-edition Chuck 70 sneaker verschijnt op donderdag 17 oktober en belooft een must-have te worden voor liefhebbers van opvallende sneakers. Eén ding is zeker: deze release zal veel aandacht trekken.

Voor wie nog niet bekend is met Stüssy: het merk werd in de jaren '80 opgericht in Californië en staat bekend om zijn unieke mix van surf- en streetwear. Sindsdien is het uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Met een reputatie voor het vernieuwen van klassieke ontwerpen, heeft Stüssy vaak de grenzen van mode en streetwear weten te verleggen.

Stüssy x Converse Chuck 70 High Snakeprint Foto 7

Opvallen doe je zeker met de gedurfde Stüssy x Converse Chuck 70 High "Snakeprint"

De samenwerking tussen Stüssy en Converse is al langer een groot succes, waarbij elke release een perfecte balans biedt tussen Stüssy’s gedurfde stijl en Converse's tijdloze klassiekers. De Stüssy x Converse Chuck 70 "Snakeprint" is daar geen uitzondering op.

Deze sneaker heeft een leren bovenwerk met een opvallende slangenprint, die de klassieke Chuck 70 een edgy en luxueuze twist geeft. Het gebruik van premium materialen zoals leer en het iconische rubberen teenstuk van Converse zorgen niet alleen voor een opvallend uiterlijk, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De subtiele co-branding, met het Stüssy-logo op de tong en een geborduurde ster aan de zijkant, geeft de sneaker die onmiskenbare collab vibes.

Op donderdag 17 oktober dropt de Stüssy x Converse Chuck 70 High "Snakeprint" bij diverse verkooppunten.

Stüssy x Converse Chuck 70 High "Snakeprint"

Oct
17
Coming soon
Stüssy x Converse Chuck 70 High "Snakeprint"

Stüssy x Converse Chuck 70 High "Snakeprint"

A11674C
Alle verkooppunten
Stüssy x Converse Chuck 70 High Snakeprint Foto 1
Stüssy x Converse Chuck 70 High Snakeprint Foto 2
Stüssy x Converse Chuck 70 High Snakeprint Foto 3
Stüssy x Converse Chuck 70 High Snakeprint Foto 4
Stüssy x Converse Chuck 70 High Snakeprint Foto 5
Stüssy x Converse Chuck 70 High Snakeprint Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur