Ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum brengt de iconische Zweedse retailer Sneakersnstuff, ook wel bekend als SNS, een eerbetoon aan hun roots in het levendige Södermalm-district van Stockholm, met een speciale samenwerking met niemand minder dan Adidas. De "25 Years on Södermalm" capsulecollectie vangt de essentie van de buurt in Zweden, die centraal staat in de reis van SNS sinds de oprichting in 1999.

De reis van Sneakersnstuff begon in de achterafstraatjes van Södermalm, een plek die bekendstaat om zijn rijke culturele diversiteit en dynamische straatbeeld. In de afgelopen kwart eeuw is SNS uitgegroeid van slechts een winkel in Stockholm tot een wereldwijd begrip. 

SNS x Adidas Samba OG "25 Years on Södermalm"

Aug
27
SNS x Adidas Samba OG "25 Years on Södermalm"

SNS x Adidas Samba OG "25 Years on Södermalm"

IE6243
Alle verkooppunten
2 sns x adidas samba og 25 years on södermalm ie6243
Sneaker Squad

Iconische Kleuren van Södermalm in een Nieuwe Adidas-collectie

De "25 Years on Södermalm" collectie brengt de iconische kleuren van Södermalm tot leven in een reeks Adidas-klassiekers. Het pronkstuk van de collectie is de SNS x Adidas Samba OG "25 Years on Södermalm". Wat op het eerste gezicht een traditionele zwart-witte uitvoering van de Adidas Samba-sneaker lijkt, onthult bij nadere inspectie een ander verhaal. De sneaker is namelijk voorzien van een diepe tint groen—een kleur die veel betekent in Södermalm. De Shadow Green-gekleurde basis is gecombineerd met opvallende witte accenten op de iconische Three Stripes, wat zorgt voor een vertrouwde look met een verfrissend design.

4 sns x adidas samba og 25 years on södermalm ie6243
Sneaker Squad

Het trainingspak en retro ringer tees: klassieke stijl met een moderne Twist

Naast de Samba sneakers omvat de collectie ook een klassiek trainingspak en twee retro ringer tees, allemaal doordrenkt met de kenmerkende groene en witte kleuren van Södermalm. Het trainingspak bestaat uit groene "Shadow Green" track pants, met een frisse witte kleur die is toegepast op de Adidas-strepen aan de zijkant en op de branding, gecombineerd met een "Cream White" tracktop, waarbij de Adidas-strepen en ondersteunende details zijn uitgevoerd in de groene "Shadow Green" kleur.

De twee t-shirts die onderdeel zijn van de collectie stralen een en al retro uit. Het ene shirt is uitgevoerd in overwegend "Cream White" en het andere in "Shadow Green". Zowel de kleding als de sneakers zijn voorzien van subtiele co-branding, met zowel de logo's van SNS als die van Adidas.

Scoor deze unieke collab door je aan te melden voor de raffle op de website van Sneakersnstuff. Op zaterdag 24 augustus hoor je vervolgens of je bent uitgeloot om met deze collab een stukje geschiedenis in huis te halen.

3 sns x adidas samba og 25 years on södermalm ie6243
Sneaker Squad
5 sns x adidas samba og 25 years on södermalm ie6243
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur