Wanneer wij denken aan tijdloze sneakers, komt de New Balance 1500 sneaker direct naar boven. Sinds de introductie in 1989 heeft dit model zijn stempel gedrukt op zowel de wereld van hardloopschoenen als op straatmode.

New Balance heeft vandaag opnieuw een meesterwerk afgeleverd met de New Balance Made In UK 1500 Essentials "Smoked Pearl". Zoals je op de foto's kunt zien, is deze sneaker een absolute must-have voor alle liefhebbers van de retrostijl van het merk.

New Balance Made In UK 1500 Essentials Smoked Pearl Foto 4

Een tijdloze klassieker met een moderne twist

Wat deze New Balance 1500 sneaker zo speciaal maakt, is de zorgvuldige combinatie van materialen en kleuren. Het bovenwerk bestaat uit een mix van varkenssuède en mesh, afgewerkt met synthetische details. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor ademend vermogen en comfort. De klassieke Black met Smoked Pearl en Silver colorway geven de sneaker een tijdloze look, waardoor hij eindeloos te combineren is met je favoriete outfits.

Elke New Balance Made In UK-sneaker, inclusief deze 1500 Essentials "Smoked Pearl", wordt met de hand vervaardigd in de New Balance-fabriek in Flimby, Cumbria. Dit vakmanschap is een belangrijk onderdeel van het succes van de 1500-serie. De schoenen zijn niet alleen een eerbetoon aan het erfgoed van New Balance, maar ook aan de Britse cultuur en stijl. Het is een schoen die met trots "Made in England" op de tong draagt.

New Balance Made In UK 1500 Essentials "Smoked Pearl"

Aug
17
New Balance Made In UK 1500 Essentials "Smoked Pearl"

New Balance Made In UK 1500 Essentials "Smoked Pearl"

U1500PBK
Alle verkooppunten
New Balance Made In UK 1500 Essentials Smoked Pearl Foto 2
New Balance Made In UK 1500 Essentials Smoked Pearl Foto 3
New Balance Made In UK 1500 Essentials Smoked Pearl Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur