De New Balance 9060 sneaker blijft een van de populairste modellen van New Balance, en dat is niet zonder reden. Vooral ingetogen colorways, zoals de New Balance 9060 "Dawn Glow", zijn enorm populair. De sneaker is makkelijk te combineren met vrijwel elke outfit en is daarmee een must-have basissneaker in elke garderobe.

Deze versie van de 9060 heeft een subtiele kleurstelling, met beige en off-white tinten die de boventoon voeren. Het resultaat is een cleane, minimalistische look die retro vibes uitstraalt, maar ook een moderne, eigentijdse touch heeft. Het bovenwerk, gemaakt van mesh en suède, biedt zowel ademend vermogen als een premium uitstraling. Onder de schoen vind je de bekende ABZORB- en ENCAP-technologie van New Balance, die zorgen voor uitstekende demping en stabiele ondersteuning.

Zoals we van New Balance gewend zijn, is er ook bij deze release aandacht besteed aan het milieu. Door het gebruik van gerecyclede materialen laat New Balance zien dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van design of prestaties. Dit maakt de Dawn Glow niet alleen een mooie sneaker, maar ook een verantwoorde keuze.

De New Balance 9060 "Dawn Glow" is nu verkrijgbaar op de website van New Balance.

New Balance 9060 "Dawn Glow"

Sep
24
New Balance 9060 "Dawn Glow"

New Balance 9060 "Dawn Glow"

U9060RSB
Alle verkooppunten
New Balance 9060 Dawn Glow Foto 1
New Balance 9060 Dawn Glow Foto 2
New Balance 9060 Dawn Glow Foto 3
New Balance 9060 Dawn Glow Foto 4
New Balance 9060 Dawn Glow Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur