De Adidas Velosamba sneaker is een veelzijdige en stijlvolle sneaker die het iconische ontwerp van de klassieke Samba sneaker combineert met moderne details die perfect geschikt zijn voor iedereen die graag fietst. Deze schoen is ontworpen voor zowel op als naast de fiets, waardoor hij perfect is voor stadsfietsers die een schoen nodig hebben die tijdens lange ritten goed presteert, maar er ook goed uitziet en comfortabel aanvoelt om casual te dragen.

Een van de kenmerken die de Velosamba geschikt maken om op te fietsen, is de hardere zool die zorgt voor een efficiënte krachtoverbrenging tijdens het trappen, maar toch voldoende flexibiliteit behoudt om comfortabel op te lopen. De schoen kan worden gekoppeld aan de trappers met de SPD schoenplaatjes met twee bouten, waardoor hij gebruikt kan worden met verschillende clipless pedaalsystemen die vaak op forenzen- en racefietsen worden gebruikt.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van duurzaam synthetisch leer, dat weerbestendig is en lang meegaat. Reflecterende details verbeteren de zichtbaarheid bij weinig licht en voegen een extra veiligheidslaag toe voor ritten in het donker. Het ontwerp van de Velosamba behoudt het klassieke uiterlijk van de Adidas Samba, inclusief de iconische drie strepen, zodat hij zowel fietsliefhebbers als sneakerliefhebbers aanspreekt.

Vandaag lanceert Adidas een nieuwe kleurstelling van de sneaker, de Adidas Velosamba "Semi Flash Aqua", die vanaf vandaag te koop is op de website van Adidas.

Adidas Velosamba "Semi Flash Aqua"

Jun
28
Adidas Velosamba "Semi Flash Aqua"

Adidas Velosamba "Semi Flash Aqua"

IE5825
Alle verkooppunten
Adidas Velosamba Semi Flash Aqua Foto 2
Adidas Velosamba Semi Flash Aqua Foto 3
Adidas Velosamba Semi Flash Aqua Foto 4
Adidas Velosamba Semi Flash Aqua Foto 5
Adidas Velosamba Semi Flash Aqua Foto 6
Adidas Velosamba Semi Flash Aqua Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur