De Adidas SL 72 OG sneaker is een populair model van Adidas waarin geschiedenis en moderne stijl naadloos in elkaar overgaan. De SL 72 werd voor het eerst uitgebracht tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München en werd al snel een icoon in de sneakerwereld. Deze schoen, die bekend staat om zijn lichtgewicht ontwerp en innovatieve technologie, werd door Adidas oorspronkelijk ontworpen voor atleten. 

Vandaag de dag heeft Adidas deze klassieker nieuw leven ingeblazen, wat uitstekend te zien is bij de Adidas SL 72 OG "Green," een sneaker die trouw blijft aan zijn roots en tegelijkertijd een eigentijdse look heeft.

1 adidas sl 72 og green ie3427 sneakersquad
Sneaker Squad

Adidas SL 72 OG "Green"

Apr
18
Adidas SL 72 OG "Green"

Adidas SL 72 OG "Green"

IE3427
Alle verkooppunten

De zomersneaker van 2024

De Adidas SL 72 OG “Green” valt op door zijn opvallende kleurencombinatie van Night Indigo, Semi Green Spark en Collegiate Green. Deze kleurencombinatie is niet alleen een eerbetoon aan het oorspronkelijke ontwerp, maar geeft er ook een frisse, levendige draai aan die uitstekend past bij de hedendaagse modetrends.

Er is gekozen voor een klassiek nylon bovenwerk, aangevuld met overlays van suède en leer, wat zorgt voor een luxe look. De Ecotex-tong met textuur voegt een extra laag detail toe en verbetert zowel het comfort als het design. De sneaker is ook voorzien van een EVA-tussenzool. Dit lichtgewicht materiaal zorgt voor superieure demping, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik of een workout in de gym. De voering van textiel biedt een comfortabele pasvorm, terwijl de rubberen buitenzool uitstekende grip en duurzaamheid biedt.

Scoor deze heerlijke Adidas SL 72 OG "Green" nu via diverse verkooppunten.
Wil je nog wat inspiratie op doen? Check ook ons top 10 blogartikel over de populairste colorways van de adidas SL 72 van dit moment!

4 adidas sl 72 og green ie3427 sneakersquad
Sneaker Squad
3 adidas sl 72 og green ie3427 sneakersquad
Sneaker Squad
6 adidas sl 72 og green ie3427 sneakersquad
Adidas SL 72 OG "Green" IE3427 Sneaker Squad
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur