Nike blijft de iconische Air Max 90 sneaker continu vernieuwen, en met de nieuwe Nike Air Max 90 "Reflective Anthracite" wordt de AM90 geüpdatet met reflecterende details. Deze uitvoering heeft een strakke, donkere kleurstelling en opvallende reflecterende accenten.

De anthracite kleur biedt een stijlvolle basis, terwijl de reflecterende elementen zorgen voor extra zichtbaarheid, vooral in het donker. Een perfecte sneaker voor iedereen die strak design wil combineren met functionele upgrades.

Nike Air Max 90 "Reflective Anthracite"

Sep
24
Nike Air Max 90 "Reflective Anthracite"

Nike Air Max 90 "Reflective Anthracite"

HQ3817-001
Alle verkooppunten
Nike air max 90 reflective anthracite hq3817 001 3
Sneaker Squad

Een Air Max 90 met reflecterende swoosh

Wat de Nike Air Max 90 "Reflective Anthracite" uniek maakt, zijn de reflecterende details die subtiel in het ontwerp zijn geïntegreerd. Deze accenten zorgen er niet alleen voor dat de sneaker net even anders is, maar ook voor verbeterde zichtbaarheid in het donker. De combinatie van ademend mesh en duurzame leren overlays maakt de schoen zowel licht als robuust. De gewatteerde, lage kraag houdt het design gestroomlijnd en biedt tegelijkertijd uitstekend comfort rond de enkel.

De rubberen buitenzool met wafelpatroon zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, terwijl de kleuren Anthracite, Smoke Grey en Light Smoke Grey een verfijnde uitstraling geven.

Scoor de nieuwe Nike Air Max 90 "Reflective Anthracite" vandaag nog bij verschillende verkooppunten.

Nike air max 90 reflective anthracite hq3817 001 4
Sneaker Squad
Nike air max 90 reflective anthracite hq3817 001 5
Sneaker Squad
Nike air max 90 reflective anthracite hq3817 001 2
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur