De Air Max 90 sneaker blijft een van de populairste sneakers van Nike. Onlangs werd er een nieuwe Drift-versie uitgebracht, die de klassieke sneaker een frisse, stoere upgrade geeft. In tegenstelling tot de traditionele Air Max 90 biedt de Drift-variant een steviger en robuuster ontwerp. Verschillende texturen, zoals duurzaam ripstopmateriaal, synthetisch en echt leer, zijn op een unieke manier gecombineerd met dikke rubberen accenten. Dit zorgt ervoor dat de sneaker niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat.

Vorige week kondigde Nike de Nike Air Max 90 Drift "Infinite Gold" aan, die nu verkrijgbaar is.

Nike Air Max 90 Drift "Infinite Gold"

Sep
23
Nike Air Max 90 Drift "Infinite Gold"

Nike Air Max 90 Drift "Infinite Gold"

FB2877-003
Alle verkooppunten
2 nike air max 90 drift infinite gold fb2877 003
Sneaker Squad

De Nike Air Max 90 Drift "Infinite Gold" brengt een herfstige mix van kleuren samen. De basis combineert Light Smoke Grey en Iron Grey, wat prachtig contrasteert met de opvallende Infinite Gold- en Cargo Khaki-accenten. De gouden details geven de schoen niet alleen een opvallende look, maar voegen ook een vleugje luxe toe.

Daarnaast is de sneaker uitgerust met reflecterende elementen, zoals de lusjes op de tong en de hiel. Dit zorgt niet alleen voor een mooi design, maar is ook handig voor zichtbaarheid in het donker. De olijfgroene Cargo Khaki overlays en grijstinten versterken de stoere, functionele uitstraling van de sneaker. Het ripstopmateriaal van het bovenwerk biedt een hoogwaardige afwerking en is ontworpen om lang mee te gaan, met extra bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Een lichte foam tussenzool en de zichtbare Air Max-unit in de hak maken de robuuste look compleet.

Scoor de Nike Air Max 90 Drift "Infinite Gold" vandaag nog bij diverse verkooppunten.

3 nike air max 90 drift infinite gold fb2877 003
Sneaker Squad
4 nike air max 90 drift infinite gold fb2877 003
Sneaker Squad
5 nike air max 90 drift infinite gold fb2877 003
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur