New Balance heeft opnieuw een fantastische retroversie van de New Balance 550 sneaker uitgebracht. Deze New Balance 550 "Vintage Orange" brengt een frisse, maar toch nostalgische vibe aan het klassieke ontwerp.

Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van eersteklas leer en mesh, wat zowel duurzaamheid als verbeterd ademend vermogen biedt. De gedurfde Vintage Orange kleur wordt in balans gehouden door complementaire tinten wit en grijs, waardoor de schoen moeiteloos te combineren is met je favoriete outfit. De schoen wordt geaccentueerd door het iconische 'N'-logo op de zijkanten, nu voorzien van een worn look die de vintage uitstraling extra benadrukt.

Naast het feit dat deze sneaker er geweldig uitziet, biedt het model ook het bekende comfort en de prestaties die je van New Balance mag verwachten. De tussenzool is uitgerust met EVA-schuim voor superieure demping, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. De rubberen buitenzool heeft een visgraatpatroon dat uitstekende grip en tractie biedt op verschillende oppervlakken.

Scoor deze New Balance 550 "Vintage Orange" nu op de website van New Balance.

New Balance 550 "Vintage Orange"

Aug
01
New Balance 550 "Vintage Orange"

New Balance 550 "Vintage Orange"

BB550VTF
Alle verkooppunten
New Balance 550 Vintage Orange Foto 3
New Balance 550 Vintage Orange Foto 2
New Balance 550 Vintage Orange Foto 4
New Balance 550 Vintage Orange Foto 5
New Balance 550 Vintage Orange Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur