Nike voegt morgen een nieuw hoofdstuk toe aan de rijke geschiedenis van de Air Pegasus 2K5, ook wel bekend als de Air Pegasus 2005, met de release van deze Nike Air Pegasus 2005 "Sunrise". Deze release is, zoals te zien is op de foto's, geïnspireerd door de levendige kleuren van een zomerse ochtend.

De Nike Air Pegasus 2K5 "Sunrise" valt direct op door het unieke kleurverloop, dat naadloos overgaat van warme, zachte oranje tinten naar heldere, frisse gele accenten. Deze kleurencombinatie weerspiegelt perfect de zon die langzaam opkomt aan de horizon. Het bovenwerk, gemaakt van ademend mesh en synthetische materialen, zorgt niet alleen voor een comfortabele pasvorm, maar biedt ook uitstekende duurzaamheid. Het design wordt verder versterkt door strakke zwarte accenten op de Swoosh, veters en tussenzool, wat een vleugje premium toevoegt aan het toch al strakke ontwerp.

Qua prestaties stelt de Nike Air Pegasus 2K5 "Sunrise" niet teleur. Met de geïntegreerde Nike Air-Sole unit in de hiel levert deze sneaker uitstekende demping, ideaal om een rondje mee te hardlopen, of gewoon als casual sneaker te dragen. De lichte EVA-tussenzool biedt extra comfort en responsiviteit, terwijl de duurzame rubberen buitenzool met een wafelpatroon zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden.

Scoor morgen deze Nike Air Pegasus 2005 "Sunrise" bij diverse verkooppunten.

Nike Air Pegasus 2005 "Sunrise"

Sep
03
Nike Air Pegasus 2005 "Sunrise"

Nike Air Pegasus 2005 "Sunrise"

FV6383-100
Alle verkooppunten
Nike Air Pegasus 2005 Sunrise Foto 2
Nike Air Pegasus 2005 Sunrise Foto 3
Nike Air Pegasus 2005 Sunrise Foto 4
Nike Air Pegasus 2005 Sunrise Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur