De Stan Smith Freizeit is een speciale versie van de klassieke Adidas Stan Smith sneaker, die bekendstaat om zijn mix van retro en vintage designelementen. De term "Freizeit", wat "vrije tijd" betekent in het Duits, weerspiegelt de focus van de collectie op casual, dagelijks gebruik. Adidas komt morgen met twee nieuwe colorways voor deze bijzondere versie, namelijk de Adidas Stan Smith Freizeit "Redwood" en de Adidas Stan Smith Freizeit "Off White".

In de jaren 70 was de 'Freizeit'-mentaliteit een belangrijke inspiratiebron voor athleisure. De Adidas Stan Smith schoenen zijn een perfecte belichaming van deze mentaliteit. Deze nieuwe Freizeit-versie is ontworpen op basis van athleisure-catalogi uit die tijd en combineert vintage charme met moderne details. De karakteristieke elementen van de Stan Smith, zoals de geperforeerde 3-Stripes en het tonglabel-logo, zijn behouden gebleven om de kenmerkende Freizeit-stijl te benadrukken.

De Stan Smith Freizeit schoenen zijn ontworpen met een bovenwerk van getrommeld leer, wat niet alleen bijdraagt aan een luxe uitstraling maar ook zorgt voor duurzaamheid en comfort. De leren voering verhoogt het draagcomfort, terwijl de rubberen loopzool zorgt voor een stevige grip en langdurige slijtvastheid. Deze combinatie van materialen en details maakt de Stan Smith Freizeit niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische en veelzijdige schoen voor dagelijks gebruik.

Beide colorways zijn op vrijdag 5 juni verkrijgbaar op de website van Adidas.

Adidas Stan Smith Freizeit "Redwood"

Jul
05
Out now
Adidas Stan Smith Freizeit "Redwood"

Adidas Stan Smith Freizeit "Redwood"

ID1385
Alle verkooppunten

Adidas Stan Smith Freizeit "Off White"

Jul
05
Out now
Adidas Stan Smith Freizeit "Off White"

Adidas Stan Smith Freizeit "Off White"

IF9264
Alle verkooppunten
Adidas Stan Smith Freizeit Redwood Foto 1
Adidas Stan Smith Freizeit Redwood Foto 2
Adidas Stan Smith Freizeit Off White Foto 3
Adidas Stan Smith Freizeit Off White Foto 4
Adidas Stan Smith Freizeit Off White Foto 2
Adidas Stan Smith Freizeit Off White Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur