Het Parijse streetwear-icoon Starcow slaat de handen ineen met het Amerikaanse Saucony voor een samenwerking die veelbelovend is. Samen brengen ze een frisse kijk op de Pro Grid Omni 9 sneaker, wat resulteert in de Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 "Green Orange".

Met deze release injecteert Starcow zijn kenmerkende speelse stijl in het iconische ontwerp van Saucony, en de resultaten zijn veelbelovend: een unieke mix van urban en outdoor vibes die zowel functioneel als stijlvol is.

Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 Green Orange Foto BLOG 1

Starcow brengt een vleugje Parijs naar de Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 "Green Orange"

Starcow, bekend om zijn invloed binnen de Parijse streetwearscene, heeft deze retro sneaker opnieuw vormgegeven met een opvallende colorway en een mix van premium materialen. De sneaker is uitgevoerd in aardse groene en oranje tinten, perfect passend bij het outdoor-thema en het herfstseizoen. De verschillende texturen van mesh, suède, TPU en satijn zijn op unieke wijze gecombineerd. De levendige oranje voering biedt een mooi  contrast, terwijl de groene en navy blue tussenzool niet alleen aantrekkelijk is qua design, maar ook functionele ondersteuning biedt.

De Pro Grid Omni 9 werd oorspronkelijk ontworpen als hardloopschoen, en dat atletische DNA blijft intact in deze samenwerking. Dankzij de ProGrid-technologie in de zool biedt de schoen uitstekende demping en ondersteuning. De premium mix van suède en mesh zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor ademend vermogen, terwijl de co-branding op de tong en hiel een subtiele verwijzing is naar de samenwerking en de perfecte collab vibes uitstraalt.

Scoor deze Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 "Green Orange" vannacht om klokslag 12 uur bij diverse verkooppunten.

Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 "Green Orange"

Oct
18
Coming soon
Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 "Green Orange"

Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 "Green Orange"

S70869-1
Alle verkooppunten
Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 Green Orange Foto BLOG 2
Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 Green Orange Foto BLOG 3
Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 Green Orange Foto BLOG 4
Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 Green Orange Foto BLOG 5
Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 Green Orange Foto BLOG 6
Starcow x Saucony Pro Grid Omni 9 Green Orange Foto BLOG 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur