Nike brengt vandaag weer een nieuwe colorway uit voor de populaire Calm Slippers, precies op tijd om deze zomer nog te dragen. De Nike Calm Slippers "Floral Sail" zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort en stijl op een zonnige dag. Deze slippers combineren een minimalistisch design met functionaliteit, waardoor ze een uitstekende aanvulling zijn op je zomerse outfit. Dankzij het zachte, ondersteunende foam zijn ze ideaal om zowel met als zonder sokken te dragen, afhankelijk van je voorkeur.

De Nike Calm Slipper "Floral Sail" straalt een en al zomer uit met zijn levendige bloemenprint. De slipper heeft een overwegend witte basis, versierd met een veelheid aan kleurrijke bloemen, waaronder roze, gele en groene tinten. Dit ontwerp voegt een vrolijke touch toe, waardoor het ideaal is voor casual uitjes of een dagje aan het strand of zwembad.

Het voorgevormde design van de Nike Calm Slipper is gemaakt uit één enkel stuk foam, wat zorgt voor een naadloos, glad gevoel. Dit draagt niet alleen bij aan een moderne uitstraling, maar ook aan optimaal comfort tijdens het dragen. Het voetbed is voorzien van een subtiele textuur die ervoor zorgt dat je voeten goed op hun plaats blijven, wat extra stabiliteit biedt. Een ander voordeel van deze slippers is het gebruik van waterafstotend foam, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen. De rubberen buitenzool zorgt daarnaast voor uitstekende grip op gladde oppervlakken.

Scoor vandaag nog deze Nike Calm Slippers "Floral Sail" op de website van Nike.

Nike Calm Slippers "Floral Sail"

Aug
09
Nike Calm Slippers "Floral Sail"

Nike Calm Slippers "Floral Sail"

HF1069-100
Alle verkooppunten
Nike Calm Slippers Floral Sail Foto 2
Nike Calm Slippers Floral Sail Foto 3
Nike Calm Slippers Floral Sail Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur