Rocket League, de flitsende game die voetbal combineert met raketvoertuigen, is sinds de lancering in 2015 uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie. Het staat bekend om zijn snelle actie, flitsende beelden en competitieve karakter en heeft de harten van zowel gamers als sportfans veroverd.

Op 20 september komen de virtuele en echte wereld samen in een bijzondere samenwerking tussen Rocket League en Puma, waarbij gaming en sneakers op unieke wijze worden gecombineerd. Beide merken lanceren twee sneakers: de Puma Suede en de Puma Palermo, die op een unieke manier zijn voorzien van Rocket League-details, zonder hun iconische designs te verliezen.

We blikken vooruit op de aanstaande release van de ROCKET LEAGUE x Puma Suede "Dart Blue" en de ROCKET LEAGUE x Puma Palermo "White Gum".

ROCKET LEAGUE x Puma Suede "Dart Blue"

ROCKET LEAGUE x Puma Suede Dart Blue

De basis van de ROCKET LEAGUE x Puma Suede "Dart Blue" is uitgevoerd in een diepe blauwe tint, waarbij de feloranje Rickie Orange-accenten direct in het oog springen. Deze gedurfde kleurencombinatie geeft de sneaker een opvallende uitstraling, zonder afbreuk te doen aan de klassieke look van de Puma Suede. Zoals we van Puma gewend zijn, is er veel aandacht besteed aan de afwerking en materialen. Het gebruik van premium suède zorgt ervoor dat de sneaker niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik.

Wat deze schoen extra bijzonder maakt, zijn de subtiele verwijzingen naar Rocket League. Kleine details, zoals co-branded logo’s en game-geïnspireerde patronen, maken deze sneaker niet alleen een toffe keuze, maar ook een collectors item voor fans van het spel.

ROCKET LEAGUE x Puma Suede "Dart Blue"

Sep
20
Coming soon
ROCKET LEAGUE x Puma Suede "Dart Blue"

ROCKET LEAGUE x Puma Suede "Dart Blue"

399433-01
Alle verkooppunten

ROCKET LEAGUE x Puma Palermo "White Gum"

ROCKET LEAGUE x Puma Palermo White Gum

Het strakke ontwerp van de ROCKET LEAGUE x Puma Palermo "White Gum" wordt gekenmerkt door een volledig wit leren bovenwerk, dat prachtig contrasteert met de klassieke gumzool. Dit geeft de sneaker een frisse, minimalistische uitstraling. Er is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen die zowel comfort als duurzaamheid garanderen.

De details maken deze schoen echt bijzonder. Fijne texturen en overlays geven diepte aan het witte leer, terwijl subtiele verwijzingen naar Rocket League, zoals een bedrukte sockliner en een logo op de hiel, de sneaker een unieke look geven.

ROCKET LEAGUE x Puma Palermo "White Gum"

Sep
20
Coming soon
ROCKET LEAGUE x Puma Palermo "White Gum"

ROCKET LEAGUE x Puma Palermo "White Gum"

399434-01
Alle verkooppunten
ROCKET LEAGUE x Puma Suede Dart Blue Foto 1
ROCKET LEAGUE x Puma Suede Dart Blue Foto 2
ROCKET LEAGUE x Puma Suede Dart Blue Foto 3
ROCKET LEAGUE x Puma Suede Dart Blue Foto 4
ROCKET LEAGUE x Puma Suede Dart Blue Foto 5
ROCKET LEAGUE x Puma Palermo White Gum Foto 1
ROCKET LEAGUE x Puma Palermo White Gum Foto 2
ROCKET LEAGUE x Puma Palermo White Gum Foto 3
ROCKET LEAGUE x Puma Palermo White Gum Foto 4
ROCKET LEAGUE x Puma Palermo White Gum Foto 5
ROCKET LEAGUE x Puma Palermo White Gum Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur