Inmiddels is de herfst al enkele weken in volle gang, en is het wachten tot het weer met bakken uit de lucht komt vallen. Voor iedereen die deze herfst en winter droge voeten wil houden én er fashionable uit wil zien, heeft UGG de UGG Tasman voorzien van een "Weather Hybrid"-versie in diverse trendy colorways.

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan en de regenachtige dagen steeds dichterbij komen, is dit hét moment om je schoenenkast aan te vullen met items die zowel stijlvol als functioneel zijn. De nieuwe Weather Hybrid-versie van de UGG Tasman biedt precies dat: waterdichte eigenschappen, ultiem comfort en een hippe uitstraling.

De UGG Tasman Weather Hybrid behoudt alle vertrouwde kenmerken van de klassieke Tasman, maar is uitgerust met extra functionaliteiten die je door weer en wind loodsen. De schoen is voorzien van waterdicht suède en een stevige rubberen galosh, waardoor deze slip-on perfect is voor natte straten en modderige paden. Dankzij de seam-sealed constructie komt er geen druppel water naar binnen, terwijl de UGGplush™ voering, gemaakt van upcycled wol en TENCEL™ Lyocell, je voeten lekker warm houdt. Als extra bonus is de zool gemaakt van hernieuwbaar suikerriet, een duurzame keuze voor iedereen die bewust met het milieu omgaat

De UGG Tasman Weather Hybrid: Perfect voor het herfstweer, met een Post Malone-twist

Niemand minder dan Post Malone speelt de hoofdrol in de nieuwste UGG-campagne, waarin hij zijn liefde voor het merk en zijn unieke persoonlijke stijl toont. Post Malone, die al sinds zijn schooltijd fan is van UGG, brengt in deze samenwerking zijn creatieve visie tot leven. Hij combineert muziek en mode en weet op een authentieke manier een gevoel van verbondenheid en inspiratie te creëren – precies de waarden waar UGG voor staat.

In de campagne zien we hem op speelse wijze de kwaliteiten van de Tasman Weather Hybrid demonstreren, zelfs wanneer hij een paard over een waterplas leidt. Deze campagne benadrukt de kracht en functionaliteit van het model, ideaal voor druilerige herfstdagen. Dankzij de waterdichte eigenschappen, duurzame materialen en comfortabele pasvorm is deze schoen een must-have voor de herfst en winter van 2024.

Scoor de UGG Tasman Weather Hybrid nu in diverse kleurstellingen en zorg dat je dit seizoen zowel droog als stijlvol de deur uitgaat.

Ugg Post Malone x Tasman Weather Hybrid foto 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur