Piet Parra, de Nederlandse kunstenaar en voormalig pro-skater, heeft zowel in de kunst- als sneakerwereld zijn stempel gedrukt. Zijn kleurrijke, speelse stijl is iconisch en heeft geleid tot samenwerkingen met grote merken zoals Nike. Denk bijvoorbeeld aan de Parra x Nike SB Dunk Low uit 2021, de Parra x Nike Air Max 1 2018, en een van de meest populaire Air Max 1-sneakers ooit: de Parra x Nike Air Max 1 "Amsterdam".

Naast het ontwerpen van outfits voor skateboarding-teams staat Parra bekend om zijn kenmerkende gebruik van opvallende kleuren zoals blauw, roze en oranje. Zijn liefde voor skateboarden en zijn creatieve visie komen perfect samen in zijn nieuwste samenwerking met Vans.

Parra x Vans OTW Half Cab PP Multi Foto 7

De Parra x Vans OTW Half Cab PP "Multi" is weer een kunstwerk voor aan je voeten

Op 23 september droppen Parra en Vans de Parra x Vans OTW Half Cab PP "Multi", een vervolg op de exclusieve Friends & Family-editie die eerder dit jaar verscheen ter ere van Go Skateboarding Day. Waar de F&F-versie een ingetogen, witte uitstraling had, barst de general release van kleur. Het volledige bovenwerk van de sneaker is gemaakt van suède en is een kleurexplosie van blauw, groen, roze, rood, paars en oranje, allemaal in golvende panelen die Parra’s kenmerkende stijl perfect weerspiegelen.

De Half Cab-tags op de tong en kraag zijn voorzien van een vogelprint, typisch voor Parra's werk, terwijl zijn branding subtiel op de inlegzool is terug te vinden. De sneaker komt in een custom schoenendoos, speciaal ontworpen door Parra. Een witte rubberen tussenzool en een gum buitenzool zorgen voor een duurzame afwerking.

Scoor deze Parra x Vans OTW Half Cab PP "Multi" vanaf maandag 23 september bij diverse verkooppunten.

Parra x Vans OTW Half Cab PP Multi Foto 8
Parra x Vans OTW Half Cab PP Multi Foto 6
Parra x Vans OTW Half Cab PP Multi Foto 6
Parra x Vans OTW Half Cab PP Multi Foto 5
Parra x Vans OTW Half Cab PP Multi Foto 3
Parra x Vans OTW Half Cab PP Multi Foto 2
Parra x Vans OTW Half Cab PP Multi Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur