Op zaterdag 19 oktober dropt Nike een opvallende nieuwe versie van de Dunk sneaker: de Nike Dunk Low CO.JP QS "What The". Deze release is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de CO.JP (Concept Japan) sneaker releases, die begin jaren 2000 hun oorsprong vonden. Destijds waren de CO.JP-sneakers exclusief beschikbaar in Japan, wat ze zeer gewild maakte bij liefhebbers en verzamelaars van de Dunk.

Wat deze Dunk Low "What The" zo bijzonder maakt, is het ontwerp dat verschillende elementen uit eerdere CO.JP-releases samenbrengt. Elke schoen in het paar heeft een asymmetrisch design, waardoor geen enkele kant hetzelfde is. Dit zorgt voor een unieke en speelse mix van kleuren en materialen die perfect de innovatie en creativiteit van Nike weerspiegelt. De combinatie van premium leer, een geperforeerde toebox en comfortabele mesh voeringen maakt deze sneaker niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een duurzame en comfortabele sneaker voor dagelijks gebruik.

Nike Dunk Low CO JP QS What The Foto 7
Nike Dunk Low CO JP QS What The Foto 8

De Nike Dunk Low CO.JP QS "What The" bevat diverse elementen van eerdere CO.JP-releases

Deze "What The"-versie van de Dunk sneaker grijpt terug op iconische colorways uit de "Be True To Your School"-serie, met invloeden van klassieke colorways zoals de St. Johns, Michigan, Syracuse, en Kentucky. Deze kleurrijke patchwork-mix is een eerbetoon aan de populaire sneakers uit het verleden, terwijl het ontwerp fris en modern genoeg is om door te gaan als een nieuwe, frisse colorway voor de Dunk.

Met exclusieve details, zoals de CO.JP-logo's op de inlegzolen en speciale tonglabels, benadrukt deze release zijn unieke achtergrond. De witte tussenzool en navy blue rubberen zool zorgen voor een frisse, contrasterende afwerking die de hele look compleet maakt.

Zet 19 oktober alvast in je agenda, want de Nike Dunk Low CO.JP QS "What The" wil je niet missen!

Nike Dunk Low CO.JP QS "What The"

Oct
19
Coming soon
Nike Dunk Low CO.JP QS "What The"

Nike Dunk Low CO.JP QS "What The"

IB2051-400
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low CO JP QS What The Foto 1
Nike Dunk Low CO JP QS What The Foto 2
Nike Dunk Low CO JP QS What The Foto 3
Nike Dunk Low CO JP QS What The Foto 4
Nike Dunk Low CO JP QS What The Foto 5
Nike Dunk Low CO JP QS What The Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur