De '86-versie van de Air Max 1, ook wel bekend als de "Big Bubble," brengt een vleugje nostalgie met een opvallende twist. Nike grijpt met dit model terug naar het originele ontwerp uit 1986, waarbij de grotere Air-unit in de zool een belangrijke rol speelt.

Toch is het bij de aankomende Nike Air Max 1 '86 OG "Cosmic Clay" niet alleen de Big Bubble die de aandacht trekt, maar de knallende oranje colorway. Deze levendige tinten zorgen voor een gedurfde en energieke look die je sneakercollectie gegarandeerd voorzien van een dosis kleur.

Nike Air Max 1 86 OG Cosmic Clay Foto 2

Een gedurfde nieuwe look voor de Air Max 1

Deze herfst introduceert Nike de Air Max 1 '86 OG "Cosmic Clay", een gedurfde en levendige colorway die een frisse twist geeft aan het klassieke ontwerp van de Air Max 1. De feloranje suède overlays in combinatie met het wit en grijs mesh op het bovenwerk zorgen voor een opvallend en gedurfd contrast.

De oranje suède Swoosh en overlays geven de schoen een haast feestelijke uitstraling die perfect past bij het herfstseizoen. Het ontwerp wordt verder versterkt door oranje details op de tong, hak en veteroogjes, die de schoen helemaal afmaken.

Mis deze opvallende Nike Air Max 1 '86 OG "Cosmic Clay" niet, verkrijgbaar vanaf donderdag 17 oktober bij geselecteerde verkooppunten.

Nike Air Max 1 '86 OG "Cosmic Clay"

Oct
17
Coming soon
Nike Air Max 1 '86 OG "Cosmic Clay"

Nike Air Max 1 '86 OG "Cosmic Clay"

DQ3989-103
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 86 OG Cosmic Clay Foto 3
Nike Air Max 1 86 OG Cosmic Clay Foto 4
Nike Air Max 1 86 OG Cosmic Clay Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur