Voor je het weet staan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs voor de deur, en Nike maakt zich ter ere van dit evenement op om een speciale versie van de Air Max 90 sneaker uit te brengen. Deze release eert atleten over de hele wereld en viert de eenheid die door de Olympische Spelen wordt gesymboliseerd.

Deze Nike Air Max 90 Wmns "Olympic" is gemaakt van premium mesh en leer en heeft een design dat volledig premium uitstraalt. Met opvallende gouden Swooshes op de zijkanten symboliseert de schoen het streven naar goud tijdens de Olympische Spelen. Blauwe navy mudguards zorgen voor een gedurfd contrast en geven het ontwerp diepte en elegantie.

Een opvallend detail van deze Air Max 90 is dat het ook nog eens een duurzame sneaker betreft, wat wordt bevestigd door het Move to Zero pinwheel logo op de binnenzool. Dit logo geeft aan dat de schoenen gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Het sluit aan bij de voortdurende inspanningen van Nike om afval te verminderen en verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen.

De voorlopige releasedatum staat op vrijdag 12 juli, om 9 uur 's ochtends.

Nike Air Max 90 Wmns "Olympic"

Jul
12
Coming soon
Nike Air Max 90 Wmns "Olympic"

Nike Air Max 90 Wmns "Olympic"

HF3444-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Wmns Olympic Foto 1
Nike Air Max 90 Wmns Olympic Foto 3
Nike Air Max 90 Wmns Olympic Foto 5
Nike Air Max 90 Wmns Olympic Foto 4
Nike Air Max 90 Wmns Olympic Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur