Nadat Nike gisteren al vijf nieuwe colorways voor de Air Max 1-sneaker aankondigde, is zojuist bekend geworden dat de Air Max 1 sneaker ook onderdeel zal zijn van de "Notebook Doodles"-collectie. Deze Nike Air Max 1 "Notebook Doodles" is uitgevoerd in een prachtige Armory Navy kleurstelling en bevat een aantal opvallende ontwerpdetails die de sneakers onderscheiden van het groot aantal aangekondigde general releases.

De schoen combineert gerecyclede materialen met een aantal details die zijn geïnspireerd door krabbels in een schoolschrift, waaraan de sneaker dan ook zijn naam te danken heeft.

Nike Air Max 1 Notebook Doodles Foto 5

De Nike Air Max 1 "Notebook Doodles" is gemaakt van gerecycled materiaal

De in "Armory Navy" gekleurde Air Max 1 is voorzien van een mix van Coconut Milk, Armory Navy, Light Orewood Brown en Burgundy Crush. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van gerecycled materiaal, wat Nike's inzet voor milieuvriendelijke praktijken onderstreept. Het pinwheel-logo van Nike op de binnenzool symboliseert hun Move to Zero-initiatief, waarbij ze streven naar nul koolstof en nul afval. 

We zien een helder wit bovenwerk dat wordt gecontrasteerd met een Light Orewood Swoosh, die een subtiel vleugje diepte toevoegt. Het middengedeelte en de sockliner zijn uitgevoerd in de kleur Armory Navy, wat een goede basis vormt waardoor de rest van het ontwerp er prachtig uitspringt.

Een opvallende detail van de Nike Air Max 1 "Notebook Doodles" zijn de gedetailleerde krabbels op de binnenzolen. Deze ontwerpen bootsen de speelse krabbels in schoolschriften na en voegen een vintage tintje toe. De schoenen worden geleverd in Nike's Move to Zero-schoenendoos, die de milieuvriendelijke inspanningen van het merk benadrukt.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 "Notebook Doodles"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Notebook Doodles"

Nike Air Max 1 "Notebook Doodles"

FN6952-103
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Notebook Doodles Foto 1
Nike Air Max 1 Notebook Doodles Foto 6
Nike Air Max 1 Notebook Doodles Foto 3
Nike Air Max 1 Notebook Doodles Foto 4
Nike Air Max 1 Notebook Doodles Foto 7
Nike Air Max 1 Notebook Doodles Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur