Je zou denken dat Nike de Dunk sneaker wel aardig heeft uitgespeeld qua nieuwe colorways, maar toch blijven ze verrassen met releases zoals de Nike Dunk Low Premium "Pink Ribbon Laces". Zoals je kunt zien, valt deze Dunk direct op door de roze lintveters die onderaan de wreef te zien zijn, wat de sneaker een geheel nieuw uiterlijk geeft.

Nike wmns dunk low premium pink ribbon laces fb7910 601 2
Sneaker Squad

Nike Dunk Low Premium "Pink Ribbon Laces"

Sep
23
Nike Dunk Low Premium "Pink Ribbon Laces"

Nike Dunk Low Premium "Pink Ribbon Laces"

FB7910-601
Alle verkooppunten

Deze nieuwe Dunk is ontworpen voor vrouwen en straalt pure premium elegantie uit met zijn zachte Light Soft Pink colorway. Het premium leren bovenwerk is niet alleen duurzaam, maar ook verfijnd van design. De lichtroze overlays contrasteren prachtig met de witte basis, wat de sneaker een frisse en modieuze uitstraling geeft.

Wat deze Dunk echt uniek maakt, zijn de fluwelen veters die op de wreef zijn toegepast. Naast het opvallende design is deze sneaker, zoals je mag verwachten van de Dunk, ontworpen voor zowel comfort als functionaliteit. De tussenzool biedt ondersteuning voor dagelijks gebruik, terwijl de rubberen buitenzool met een doorzichtige gum-finish zorgt voor uitstekende grip en duurzaamheid. De Coconut Milk Swoosh steekt qua kleur mooi af, zonder dat dit ten koste gaat van het verder ingetogen design.

Scoor de speciale Nike Dunk Low Premium "Pink Ribbon Laces" nu bij diverse verkooppunten.

Nike wmns dunk low premium pink ribbon laces fb7910 601 3
Sneaker Squad
Nike wmns dunk low premium pink ribbon laces fb7910 601 5
Sneaker Squad
Nike wmns dunk low premium pink ribbon laces fb7910 601 4
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur