Vandaag heeft Nike een nieuwe "Golden Bullet"-versie van de Air Max Dn-sneaker gedropt. Deze opvallende colorway werd voor het eerst beroemd toen hij in 1999 werd toegepast op de Air Max 97. Met deze release blaast Nike nieuw leven in een van de meest iconische colorways van het merk.

De "Golden Bullet" colorway was destijds een enorm populaire release, bekend om het metallic gouden bovenwerk en de opvallende rode accenten. Deze Air Max Dn-versie van de klassieke colorway behoudt zijn karakteristieke gouden glans, maar er is gekozen voor subtielere rode details, zoals op de buitenzool en de branding op de tong en hak, die voor een levendig contrast zorgen.

Naast zijn opvallende uiterlijk biedt de Air Max Dn "Golden Bullet" meer dan alleen looks. Net als zijn voorganger is de sneaker ontworpen met het oog op comfort. Het bovenwerk van mesh zorgt voor ademend vermogen, waardoor de schoen perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. De kenmerkende Air Max-demping in de zool garandeert langdurig comfort, of je de sneaker nu op straat of in de sportschool draagt.

Scoor deze heerlijke Nike Air Max Dn Premium Wmns "Golden Bullet" vandaag nog op de website van Nike.

Nike Air Max Dn Premium Wmns "Golden Bullet"

Sep
09
Nike Air Max Dn Premium Wmns "Golden Bullet"

Nike Air Max Dn Premium Wmns "Golden Bullet"

HJ9638-700
Alle verkooppunten
Nike Air Max Dn Premium Wmns Golden Bullet Foto 1
Nike Air Max Dn Premium Wmns Golden Bullet Foto 2
Nike Air Max Dn Premium Wmns Golden Bullet Foto 3
Nike Air Max Dn Premium Wmns Golden Bullet Foto 4
Nike Air Max Dn Premium Wmns Golden Bullet Foto 5
Nike Air Max Dn Premium Wmns Golden Bullet Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur