De Nike Air Max BW is bijna terug van weggeweest. De afgelopen maanden kondigde Nike de een na de andere release aan van het model dat in het begin van de jaren '90 vooral in Nederland razend populair was. Het is inmiddels al bekend dat binnenkort de Nike Air Max BW "Persian Violet", Nike Air Max BW "Black Violet", Nike Air Max BW "Rotterdam", Nike Air Max BW "Lyon" en de Nike Air Max BW "Los Angeles" zullen gaan droppen.

Nike voegt daar vandaag deze OG colorway aan toe in de vorm van de Nike Air Max BW "Marina", waarvan wij inmiddels de officiële foto's van in handen hebben.

De Marina colorway is een OG ode aan de Air Max BW

Nike Air Max BW Marina Foto 7
Nike Air Max BW Marina Foto 8

Vandaag werpen wij een blik op de officiële foto's van de Nike Air Max BW "Marina". Deze "Marina" colorway is een OG-versie van de Air Max BW. Nike is dus druk bezig om deze originele colorway terug te brengen, net op tijd voor de 30e verjaardag van het model.

De Nike Air Max BW Marina is uitgevoerd in een Marina, Grey Jade, White en Black kleurenschema. Het is gemaakt van een mix van mesh-, leer- en neopreenmaterialen die worden benadrukt door de Marina- en Jade-tinten die voor het grootste deel van het bovenwerk zorgen. Afwerkende details zijn onder meer de witte tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool.

Net als de rest van de upcoming Air Max BW-releases, is ook bij deze sneaker niet bekend wanneer deze precies zal gaan droppen. Op de hoogte blijven? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max BW "Marina" Verkooppunten

Mar
24
Nike Air Max BW "Marina"

Nike Air Max BW "Marina"

DJ9648-400
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur