Het lijkt er nu serieus op dat 2021 hét jaar van de Air Max BW gaat worden. Vanmorgen waren wij nog in alle staten, toen Nike bevestigde dat zij dit jaar nog met de Nike Air Max BW "Los Angeles" gaan komen. Nog geen paar uur later krijgen wij het nieuws dat zij nóg twee Air Max BW-colorways gaan droppen - en niet zomaar colorways. Het gaat hier om een heuze Nike Air Max BW "Rotterdam" en een Nike Air Max BW "Lyon". Goed nieuws voor fans van het model en voor Feyenoord fans, want deze sneaker had net zo goed Nike Air Max BW "Feyenoord" kunnen heten ;-)

Het lijkt er sterk op dat Nike bezig is met het releasen van een Air Max BW City Pack, wie weet gaan we dus nog meer steden voorbij zien komen in de aankomende dagen. We houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max BW "Rotterdam"

Nike Air Max BW Rotterdam
Nike Air Max BW rotterdam 2 sneaker squad

Je zal maar fan zijn van de Nike Air Max BW én van Feyenoord, dan is deze Nike Air Max BW "Rotterdam" natuurlijk een musthave voor jou. Deze sneaker is voorzien van een colorway die perfect aansluit bij de kleuren van de vlag van Rotterdam; groen en wit. Als wij alle kleuren moeten benoemen, dan zal de colorway de titel Black/White/Green gaan meekrijgen.

De hoofdkleur van de sneaker is zwart, wat is toegepast op de bovenkant van de toe box die bestaat uit mesh. Ook de suede mud guard, de overlays rond de veters, de veters zelf en een overlay op de hak zijn uitgevoerd in het zwart. De kleur groen is gebruikt voor de tong, de Swooshes, de kraag, een overlay aan de zijkant, de air unit en de buitenzool. De kleur wit zien we terug in de vorm van een streep die van voor naar achter loopt en op de middenzool en de omranding van de air unit.

Grappige details zijn de tekst "220 BPM" op de tong, als knipoog naar de gabbermuziek en de letters "ROTTERDAM" op de hak van de schoen.

Verkooppunten Nike Air Max BW "Rotterdam"

Nov
12
Nike Air Max BW "Rotterdam"

Nike Air Max BW "Rotterdam"

DJ9786-001
Alle verkooppunten

Nike Air Max BW "Lyon"

Nike Air Max BW Lyon

Ook de stad Lyon krijgt een eigen Air Max BW release, waarbij de tekst LYON prominent op de hak is geplaatst. De sneaker is voorzien van een Grey/White/Black colorway, met als opvallende details de tekst "LYON" op één van de tongen. De inlegzool is voorzien van de kleuren van de Franse vlag.

Verkooppunten Nike Air Max BW "Lyon"

Nov
05
Nike Air Max BW "Lyon"

Nike Air Max BW "Lyon"

DM6445-001
Alle verkooppunten

Nike Air Max BW "Los Angeles"

Nike Air Max BW Los Angeles sneaker squad

Ook de stad Los Angeles krijgt een eigen Air Max BW release, Op de tonge zien wij bij de ene schoen klassieke Nike branding en op de andere tong de tekst "LA" (Los Angeles) uitgevoerd in het paars. Dezelfde kleur paars is terug te vinden aan de onderkant van de veters, de lace tips van de zwarte veters, de air unit en op de speciale inlegzolen waar een LA sunset met palmbomen te zien is. Zie ook ons artikel en meer foto's van deze colorway.

Verkooppunten Nike Air Max BW "Los Angeles"

Feb
12
Nike Air Max BW "Los Angeles"

Nike Air Max BW "Los Angeles"

DM6444-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur