De "Persian Violet" colorway van Nike wordt vooral geassocieerd met de Nike Air Max BW, die voor het eerst verscheen in 1991. Liefhebbers deze paarse kleur kunnen binnenkort hun collectie uitbreiden, want de populaire Drift-versie van de Air Max 90 sneaker krijgt deze maand een Persian Violet-makeover in de vorm van de Nike Air Max 90 Drift "Persian Violet".

Deze versie van de iconische Air Max 90 combineert klassieke stijl met moderne functionaliteit, waardoor hij opvalt door zowel zijn design als zijn duurzaamheid en comfort. Voor deze release is gekozen voor een kleurstelling met Persian Violet, Midnight Navy, zwart en Dusty Cactus. Deze kleuren komen samen in een ontwerp dat de verschillende texturen en lagen van de schoen prachtig accentueert. Het bovenwerk bestaat uit een combinatie van leer, ripstop en rubber, wat niet alleen zorgt voor een stoere uitstraling, maar ook voor een lange levensduur.

Zoals we gewend zijn van de Air Max 90, biedt ook deze Drift-versie uitstekende demping dankzij de lichte foam middenzool en de iconische Max Air-unit in de hak. Deze elementen zorgen ervoor dat de sneaker comfortabel genoeg is om de hele dag te dragen. De rubberen buitenzool met wafelpatroon voegt extra stevigheid en grip toe, terwijl het tegelijkertijd de retro stijl van de originele Air Max 90 behoudt. Reflecterende details in het design zorgen voor een extra vleugje stijl en veiligheid.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 90 Drift "Persian Violet"

Aug
24
Nike Air Max 90 Drift "Persian Violet"

Nike Air Max 90 Drift "Persian Violet"

FB2877-500
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Drift Persian Violet Foto 2
Nike Air Max 90 Drift Persian Violet Foto 8
Nike Air Max 90 Drift Persian Violet Foto 1
Nike Air Max 90 Drift Persian Violet Foto 3
Nike Air Max 90 Drift Persian Violet Foto 4
Nike Air Max 90 Drift Persian Violet Foto 5
Nike Air Max 90 Drift Persian Violet Foto 6
Nike Air Max 90 Drift Persian Violet Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur