Met de winter in aantocht, zien we dat Nike steeds vaker modellen voorziet van winterse upgrades en kleurstellingen, en de aankomende release van de Nike Air Max 1 Premium "Burgundy Crush" is daar geen uitzondering op. Deze sneaker combineert de iconische look van het Air Max 1 model met rijke, seizoensgebonden kleuren, en is de perfecte aanvulling voor je wintergarderobe.

De "Burgundy Crush" colorway is een elegante mix van premium materialen. Diep bordeauxrode, ruige suède panelen wikkelen zich om de schoen en creëren een warme, winterse uitstraling. Het grijsgekleurde mesh vormt de basis, wat zorgt voor textuur zonder de rijke bordeaux tinten te overheersen.

Nike blijft trouw aan de klassieke uitstraling van de Air Max 1 door luxe leren overlays toe te voegen, wat de premium look van de sneaker verder versterkt. De bordeauxrode kleur strekt zich uit tot de voering en de buitenzool, waardoor het kleurenpalet strak en consistent blijft. 

Een sail-getinte tussenzool voegt een vleugje vintage toe, die subtiel contrasteert met de bovenkant en het retro-geïnspireerde ontwerp compleet maakt. Als kers op de taart is de sneaker voorzien van gouden Nike Air-branding op de hak, wat perfect aansluit bij de rest van het ontwerp en het geheel een extra luxe uitstraling geeft..

Er is nog geen officiële releasedatum bekend, maar we houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Premium "Burgundy Crush"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Premium "Burgundy Crush"

Nike Air Max 1 Premium "Burgundy Crush"

FQ7327-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Premium Burgundy Crush Foto 1
Nike Air Max 1 Premium Burgundy Crush Foto 2
Nike Air Max 1 Premium Burgundy Crush Foto 3
Nike Air Max 1 Premium Burgundy Crush Foto 4
Nike Air Max 1 Premium Burgundy Crush Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur