Nike kondigde vandaag aan dat de Nike Air Max 1 binnenkort terugkeert in een gloednieuwe "Light Iron Ore" colorway. Zoals te zien is op de foto's, is dit paartje een ideale aanvulling op je herfstgarderobe. Deze nieuwste versie van de iconische Air Max 1 sneaker combineert de klassieke elementen van het model met een moderne, strakke colorway.

Het bovenwerk van de Nike Air Max 1 "Light Iron Ore" heeft een verfijnde kleurstelling in de tinten Summit White en Light Iron Ore. Hoogwaardige materialen zoals suède en leer zorgen voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Nike Air Max 1 Light Iron Ore Foto 4

De Nike Air Max 1 "Light Iron Ore" is de ideale toevoeging aan je herfstoutfit

Wat deze "Light Iron Ore" versie echt bijzonder maakt, zijn de subtiele Flat Pewter-details die op diverse plekken van de schoen zijn aangebracht, wat de sneaker een eigentijdse look geeft. De gum-kleurige buitenzool voegt een heerlijk retro vibe toe, die perfect contrasteert met het strakke bovenwerk. Met de kenmerkende zichtbare Air-unit in de hiel, die garant staat voor comfort, is deze Air Max 1 niet alleen stijlvol, maar ook zeer comfortabel voor dagelijks gebruik.

We verwachten dat de Nike Air Max 1 "Light Iron Ore" in november zal droppen. Mocht daar verandering in komen, dan houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 "Light Iron Ore"

Nov
01
Coming soon
Nike Air Max 1 "Light Iron Ore"

Nike Air Max 1 "Light Iron Ore"

IB1492-121
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Light Iron Ore Foto 1
Nike Air Max 1 Light Iron Ore Foto 3
Nike Air Max 1 Light Iron Ore Foto 5
Nike Air Max 1 Light Iron Ore Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur