Je wilt er misschien nu nog niet aan denken, maar de herfst staat binnenkort echt voor de deur. Het is dus de hoogste tijd om je herfstgarderobe op orde te brengen. Nike is druk bezig met het uitbrengen van nieuwe colorways voor de herfst, waaronder voor de Air Max 1 sneaker.

Wat dacht je van deze Nike Air Max 1 "Cargo Khaki", die speciaal is ontworpen om de natuurlijke tinten van het seizoen aan te vullen?

Nike Air Max 1 "Cargo Khaki"

Aug
07
Nike Air Max 1 Essential PRM "Cargo Khaki"

Nike Air Max 1 Essential PRM "Cargo Khaki"

HF1516-200
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Cargo Khaki Foto 7

Deze Nike Air Max 1 "Cargo Khaki" is dé sneaker voor de herfst

Een prachtig natuurlijk kleurenschema siert deze versie van de Air Max 1 sneaker. De kleuren Neutral Olive, Cargo Khaki, Cacao Wow en Black zijn zorgvuldig geselecteerd om een samenhangend geheel te vormen. Het bovenwerk is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en biedt zowel duurzaamheid als ademend vermogen. De aardse groen- en bruintinten zijn met precisie toegepast voor een uitgebalanceerde look, terwijl de zwarte accenten zorgen voor een opvallend contrast en een verfijnde uitstraling.

Zoals we van deze iconische sneaker gewend zijn, is ook deze versie weer voorzien van de kenmerkende zichtbare Air units in de middenzool, wat zorgt voor uitstekend comfort en demping. Een witte middenzool in combinatie met een zwart-witte buitenzool maakt de look compleet.

De 1ste webshops hebben de Nike Air Max 1 "Cargo Khaki" al gedropt, maar we zullen je verder houden je op de hoogte via releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Cargo Khaki Foto 2
3
Nike Air Max 1 Cargo Khaki Foto 4
Nike Air Max 1 Cargo Khaki Foto 5
Nike Air Max 1 Cargo Khaki Foto 8
Nike Air Max 1 Cargo Khaki Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur