Op tijd voor de aankomende herfst komt Nike met een heerlijke nieuwe colorway voor de Dunk sneaker: de Nike SB Dunk Low "Burnt Sunrise". Deze sneaker is de perfecte mix van stijl en functionaliteit, ontworpen om zowel op als naast het skateboard te schitteren. De Nike SB Dunk Low "Burnt Sunrise" is geïnspireerd op de warme, rijke tinten van de herfst.

Het bovenwerk is uitgevoerd in premium suède, in een diep oranje kleur die doet denken aan een prachtige zonsopgang. Deze vurige basiskleur wordt aangevuld met Vintage Green accenten op de Swoosh, hak en tonglabels, wat zorgt voor een mooie balans tussen gedurfde en subtiele tinten. De sneaker is niet alleen een topper qua design, maar biedt ook praktisch comfort. De toe box is voorzien van perforaties die zorgen voor een uitstekend ademend vermogen, terwijl de gewatteerde tong en Air Zoom-demping ervoor zorgen dat elke stap uiterst comfortabel verloopt.

Naast zijn opvallende kleurenpalet is de Nike SB Dunk Low "Burnt Sunrise" gemaakt om lang mee te gaan. Het suède bovenwerk biedt uitstekende duurzaamheid, terwijl de verstevigde toe box extra bescherming biedt voor skaters.

Scoor deze Nike SB Dunk Low "Burnt Sunrise" op vrijdag 6 september bij diverse verkooppunten.

Nike SB Dunk Low "Burnt Sunrise"

Sep
06
Nike SB Dunk Low "Burnt Sunrise"

Nike SB Dunk Low "Burnt Sunrise"

HF3704-800
Alle verkooppunten
Nike SB Dunk Low Burnt Sunrise Foto 5
Nike SB Dunk Low Burnt Sunrise Foto 6
Nike SB Dunk Low Burnt Sunrise Foto 2
Nike SB Dunk Low Burnt Sunrise Foto 3
Nike SB Dunk Low Burnt Sunrise Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur