Nike blijft de Dunk sneaker voorzien van opvallende en gedurfde ontwerpen, en de aankomende Nike Dunk Low Retro LTD "Biker Tattoos" is daar een perfect voorbeeld van. Deze nieuwe versie biedt een frisse blik op het klassieke model, doordrenkt met invloeden uit de bikerscene, wat resulteert in een sneaker die zowel qua design als verhaal een must-have is. .

Deze "Biker Tattoos" versie van de Dunk is geïnspireerd door de ruige en ongetemde wereld van bikers, een cultuur waarin tatoeages symbool staan voor lef, rebellie en vrijheid. Nike heeft gekozen voor hoogwaardige materialen, met een zwart leren basis en mesh tongen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook zorgen voor optimaal comfort. De rode leren overlays versterken het ontwerp, terwijl het spinnenweb-achtige stiksel op de neus de tatoeage-invloed subtiel benadrukt.

De schoen is voorzien van een contrasterende witte Swoosh en een "NIKE" logo op de hiel, die mooi afsteken tegen de donkere basis van zwart en rood. De binnenkant van de sneaker is waar het ontwerp echt tot leven komt; hier zijn retro tattoo-stijl graphics te vinden, zoals sterren, spinnen, mussen en een imposante adelaar, die ook de tonglabels als de inlegzolen sieren.

Het ontwerp wordt verder geaccentueerd door de opvallende kleuren Atomic Teal en University Gold op de hak, die een levendig contrast bieden met de verder donkere basis van de schoen. De stevige zwarte rubberen buitenzool maakt het geheel af, en zorgt ervoor dat deze sneaker niet alleen een lust voor het oog is, maar ook duurzaam en functioneel.

De Nike Dunk Low Retro LTD "Biker Tattoos" zal verkrijgbaar zijn vanaf maandag 2 september bij verschillende verkooppunten. 

Nike Dunk Low Retro LTD "Biker Tattoos"

Sep
02
Nike Dunk Low Retro LTD "Biker Tattoos"

Nike Dunk Low Retro LTD "Biker Tattoos"

FZ3057-001
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Retro LTD Biker Tattoos Foto 2
Nike Dunk Low Retro LTD Biker Tattoos Foto 1
Nike Dunk Low Retro LTD Biker Tattoos Foto 3
Nike Dunk Low Retro LTD Biker Tattoos Foto 5
Nike Dunk Low Retro LTD Biker Tattoos Foto 4
Nike Dunk Low Retro LTD Biker Tattoos Foto 6
Nike Dunk Low Retro LTD Biker Tattoos Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur