De Air Max 90 Drift is een moderne herinterpretatie van de klassieke Air Max 90 sneaker van Nike, die bekendstaat om zijn tijdloze ontwerp. Deze versie behoudt de kenmerkende eigenschappen van het oorspronkelijke model, zoals de zichtbare Air unit en de strakke designlijnen, maar voegt eigentijdse elementen toe die zorgen voor een frisse, bijgewerkte look die perfect aansluit bij de huidige modetrends.

Vandaag dragen we de Nike Air Max 90 Drift "Khaki", een paar dat, zoals je kunt zien, perfect geschikt is voor het najaar. Met zijn subtiele kleuren en eigentijdse uitstraling is deze sneaker de ideale keuze om je herfstoutfits compleet te maken.

Nike Air Max 90 Drift "Khaki"

Aug
05
Nike Air Max 90 Drift "Khaki"

Nike Air Max 90 Drift "Khaki"

FB2877-100
Alle verkooppunten
3 nike air max 90 drift khaki fb2877 100 sneaker squad
Sneaker Squad

Stoere en robuuste interpretatie van de Air Max 90

De Nike Air Max 90 Drift "Khaki" combineert een unieke mix van kleuren, waaronder Light Orewood Brown, Black, Phantom en Khaki, die samen een stijlvol en functioneel design creëren dat perfect geschikt is voor dit najaar. Wat deze sneaker echt bijzonder maakt, is de onderscheidende colorblocking, die de verschillende texturen en lagen van het ontwerp benadrukt. Het bovenwerk bestaat uit een combinatie van duurzaam ripstofmateriaal, synthetisch leer en rubber, wat niet alleen zorgt voor een gelaagde en robuuste look, maar ook voor extra duurzaamheid.

De middenzool is voorzien van lichtgewicht foam en een Air unit in de hak, net als bij de oorspronkelijke Air Max 90, wat samen zorgt voor uitstekende demping en comfort. De klassieke rubberen buitenzool met wafelpatroon biedt niet alleen stevigheid en grip, maar voegt ook een vleugje retro-stijl toe aan het geheel. Daarnaast beschikt de sneaker over reflecterende designdetails, die er niet alleen strak uitzien, maar ook zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker.

Haal deze Nike Air Max 90 Drift "Khaki" vandaag nog in huis via de website van Nike.

1 nike air max 90 drift khaki fb2877 100 sneaker squad
Sneaker Squad
5 nike air max 90 drift khaki fb2877 100 sneaker squad
Sneaker Squad
4 nike air max 90 drift khaki fb2877 100 sneaker squad
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur