De legendarische K-Popster en mode-icoon G-Dragon heeft opnieuw de krachten gebundeld met Nike. Na de succesvolle lancering van de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 "Para-Noise 2.0" komt het duo nu met een vervolg in de vorm van de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 '07 "Para-Noise 3.0". Deze speciale versie van de iconische Air Force 1 sneaker combineert streetstyle met de unieke creatieve visie van G-Dragon.

G-Dragon's visie komt tot leven op het bovenwerk van de "Para-Noise 3.0", dat is gemaakt van premium zwart leer. Wat deze sneaker echt bijzonder maakt, is de unieke zwarte laag die na verloop van tijd slijt, waardoor verborgen details tevoorschijn komen. Dit element, kenmerkend voor G-Dragon's eerdere ontwerpen, symboliseert volgens hem groei, verandering en de persoonlijke reis van de drager. Hierdoor wordt elke sneaker een uniek kunstwerk dat in de loop der tijd evolueert.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 07 Para Noise 3 0

Unieke details en personalisatie maken de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 '07 “Para-Noise 3.0” tot een kunstwerk aan je voeten

De sneaker is voorzien van diverse opvallende details. Zo zijn de tong, hangtags en veteruiteinden versierd met zijn kenmerkende madeliefjeslogo, een symbool van vrede en positiviteit dat synoniem is geworden met PEACEMINUSONE. Daarnaast zorgen de kleurrijke Swooshes, uitgevoerd in de kleuren New Emerald, Tour Yellow, Pinkfire en Blue Gale, voor een mooi contrast op het donkere bovenwerk.

Een ander opvallend detail van de "Para-Noise 3.0" is de vervaagde middenzool, die met zijn verfstreken een ruige maar doordachte, edgy uitstraling creëert. Ook de buitenzool is voorzien van custom graphics, wat bijdraagt aan het unieke karakter van deze sneaker. De PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 "Para-Noise 3.0" wordt geleverd in een speciale verpakking, compleet met twee setjes veters en pins waarmee je de sneaker volledig naar je eigen smaak kunt personaliseren.

Scoor deze “Para-Noise 3.0” op zaterdag 14 september bij diverse verkooppunten.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 '07 “Para-Noise 3.0”

Sep
14
Out now
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 '07 “Para-Noise 3.0”

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 '07 “Para-Noise 3.0”

AQ3692-004
Alle verkooppunten
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 07 Para Noise 3 0 Foto 1
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 07 Para Noise 3 0 Foto 2
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 07 Para Noise 3 0 Foto 3
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 07 Para Noise 3 0 Foto 4
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 07 Para Noise 3 0 Foto 5
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 07 Para Noise 3 0 Foto 6
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 07 Para Noise 3 0 Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur