Hoewel het nog even duurt voordat de herfst voor de deur staat, gelukkig maar, is Nike al druk bezig met het uitrollen van nieuwe herfst-colorways voor de Air Max 1 sneaker. Éen van de colorways die daartussen mooi opvalt, is de Nike Air Max 1 Essential "Phantom Khaki", die, zoals je ziet, gebruikmaakt van diverse grijs- en bruintinten, wat het wat ons betreft dé ideale sneaker voor het najaar maakt.

Nike Air Max 1 Essential "Phantom Khaki"

Aug
01
Nike Air Max 1 Essential "Phantom Khaki"

Nike Air Max 1 Essential "Phantom Khaki"

FZ5808-001
Alle verkooppunten
4 nike air max 1 phantom Khaki FZ5808-001
Sneaker Squad

Prachtige herfst-colorway

De Nike Air Max 1 "Phantom Khaki" heeft een bovenwerk van Phantom gekleurd mesh, dat niet alleen zorgt voor een beter ademend profiel, maar ook voor een strakke, moderne look. Als aanvulling op de Phantom-basis voegen suède overlays die zijn uitgevoerd in Light Orewood Brown een vleugje verfijning en diepte toe aan de sneaker. 

Wat het meest opvalt bij deze release zijn de Khaki gekleurde lederen Swooshes en mudguards. De kleur Khaki is ook toegepast op de branding op de tong, de binnenzool en de branding op de hak. Een Sail tussenzool met zichtbare Air Max units in combinatie met een duurzame zwarte rubberen buitenzool zorgen voor een goede grip en demping.

Wanneer kunnen we deze release verwachten?

Op 6 augustus droppen ze bij de 1ste reguliere verkooppunten! Maar kan je niet wachten... De Nike Air Max 1 "Phantom Khaki" is nu al verkrijgbaar via diverse sneaker-marketplaces. Check daarvoor alle onze verkooppunten.

Nike Air Max 1 Essential Phantom Khaki FZ5808-001
Sneaker Squad
Nike Air Max 1 Phantom Khaki FZ5808-001 Sneaker Squad
Sneaker Squad
2 Nike Air Max 1 Essential Phantom Khaki FZ5808-001 Sneaker Squad
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur