Nike blijft nieuwe thema's en colorways introduceren voor de Air Force 1 sneaker, en dat is ook het geval bij de aankomende Nike Air Force 1 Low World Tour "Shanghai". Deze speciale versie van de iconische sneaker zet de levendige stad Shanghai in de spotlights. De sneaker maakt deel uit van de World Tour-serie en geeft een unieke urban twist aan het iconische Air Force 1-model. De inspiratie komt duidelijk voort uit Shanghai's rijke cultuur en de moderne, bruisende sfeer van de stad.

Wat meteen opvalt, is de bijzondere combinatie van materialen en kleuren. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit glanzend, rood Light Crimson-lakleer dat direct de aandacht trekt. Deze levendige rode tint wordt versterkt door Flax nubuck overlays, wat zorgt voor een mooi contrast en herfstachtige vibes. Een zwarte Swoosh en subtiele gouden details op de tong en hiel maken het geheel af en geven de sneaker een premium uitstraling.

Nike Air Force 1 Low World Tour Shanghai Foto 5

De perfecte sneaker voor de herfst met een mix van comfort en stijl

De Nike Air Force 1 Low "Shanghai" is meer dan alleen een opvallende verschijning. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals nubuck en lakleer garandeert niet alleen duurzaamheid, maar zorgt ook voor een look die je niet elke dag ziet. De zwarte rubberen zool biedt grip en stabiliteit, ideaal voor de koudere en natte maanden. Bovendien voegt de zachte gom-middenzool een vintage touch toe.

Een releasedatum van de sneaker is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Force 1 Low World Tour "Shanghai"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low World Tour "Shanghai"

Nike Air Force 1 Low World Tour "Shanghai"

FZ3081-200
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low World Tour Shanghai Foto 1
Nike Air Force 1 Low World Tour Shanghai Foto 2
Nike Air Force 1 Low World Tour Shanghai Foto 3
Nike Air Force 1 Low World Tour Shanghai Foto 4
Nike Air Force 1 Low World Tour Shanghai Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur