Onlangs kwamen wij met het nieuws dat Nike de Persian Violet colorway weer toepast op de klassieke Air Max BW in de vorm van de re-release van de Nike Air Max BW "Persian Violet". Nu lijkt ook de Air Max 90 te worden voorzien van de befaamde colorway, alleen dan omgedraaid. We blikken vooruit op de aankomende release van deze gloednieuwe Nike Air Max 90 "Persian Violet".

Nike Air Max 90 Persian Violet

Nike Air Max 90 Persian Violet Foto 7
Nike Air Max 90 Persian Violet Foto 8

Het omdraaien van colorways kun je gerust aan Nike overlaten, en hoewel deze release niet exact overeenkomt met de Persian Violet colorway van de Air Max BW vinden wij het genoeg lijken om deze sneaker dezelfde naam te geven. We zien een witte lederen basis, voorzien van zwarte suede overlays. De toe box is opgebouwd uit zwart ademend mesh. Persian Violet knalt er lekker uit en is toegepast op de onderkand van de veters, de Swooshes, de branding aan de zijkant en een gedeelte op de hak. Een Wit/Zwarte middenzool en een Persian Violet/Black buitenzool maakt het design van deze knaller af.

Een releasedatum is er nog niet, we houden je natuurlijk dagelijks op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Persian Violet Verkooppunten

Nov
01
Nike Air Max 90 "Persian Violet"

Nike Air Max 90 "Persian Violet"

DB0625-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur