De Nike Air Force 1/1 staat er om bekend aanpasbaar te zijn, zo kunnen de overlays vervangen worden en volledig naar eigen smaak worden gestyled. Nike heeft een perfect thema gevonden om deze sneaker nieuw leven in te blazen en brengt in de vorm van deze Nike Air Force 1/1 "Nike And The Mighty Swooshers" een ode aan Anime.

Een eerbetoon aan Anime

Nike Air Force 1 1 Nike And The Mighty Swooshers foto 9
Nike Air Force 1 1 Nike And The Mighty Swooshers foto 10

Deze Nike Air Force 1 is een eerbetoon aan de otaku-cultuur en heeft verschillende panelen die bedekt zijn met anime-, comic- en manga-graphics. Een meisje met roze haar dat een ruimtepak draagt is toegepast op de ene zijkant, terwijl een engel met blauw haar op de andere zijkant is geplaatst. Andere details zijn onder meer gedrukte Swooshes, Roswell Rayguns aan de achterkant en anime gestylede ogen op de hielen. De tonglabels bevatten anime-ooglapjes, een Roswell Raygun-alien en een "Nike and the Mighty Swooshers" -logo. Witte veters en tussenzool bovenop een blauwe rubberen AF1-zool maken het ontwerp compleet.

Een releasedatum voor deze knaller hebben we nog niet, check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Verkooppunten Nike Air Force 1/1 "Nike And The Mighty Swooshers"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1/1 "Nike And The Mighty Swooshers"

Nike Air Force 1/1 "Nike And The Mighty Swooshers"

DM5441-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur