Je moet er momenteel nog niet aan denken, maar voor je het weet staan de herfst en winter weer voor de deur. Nike is daarom al bezig met sneakers die geschikt zijn voor nat en koud weer, waaronder deze nieuwe Air Max 1 sneaker die dit jaar nog zal uitkomen. De Nike Air Max 1 '87 Premium "Dark Smoke Grey” belooft een opvallende release te worden voor de herfst van 2024.

Met zijn strakke ontwerp en premium materialen is deze sneaker perfect voor diegenen die een statement willen maken. De “Dark Smoke Grey” kleurstelling straalt een en al premium uit en combineert grijstinten met zwarte accenten. Het bovenwerk is een combinatie van leer en suède, wat luxueus aanvoelt en tevens duurzaam is. Overlays met textuur voegen diepte toe, terwijl de donkergrijze Swoosh er mooi uitspringt. De tussenzool bevat de klassieke zichtbare Air units, die comfort en demping bieden. De doorschijnende buitenzool is voorzien van een grote rode Swoosh die de frisse look versterkt en tevens uitstekende grip en stabiliteit biedt. Rode Flash Crimson accenten op de tong, inlegzool, hiel en Swoosh onder de voet zorgen voor een subtiel vleugje kleur en maken het geheel nog aantrekkelijker.

Een exacte releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram-pagina.

Nike Air Max 1 '87 Premium "Dark Smoke Grey”"

Sep
04
Out now
Nike Air Max 1 '87 Premium "Dark Smoke Grey”

Nike Air Max 1 '87 Premium "Dark Smoke Grey”

HJ9292-070
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 87 Premium Dark Smoke Grey Foto 2
Nike Air Max 1 87 Premium Dark Smoke Grey Foto 3
Nike Air Max 1 87 Premium Dark Smoke Grey Foto 4
Nike Air Max 1 87 Premium Dark Smoke Grey Foto 5
Nike Air Max 1 87 Premium Dark Smoke Grey Foto 6
Nike Air Max 1 87 Premium Dark Smoke Grey Foto 8
Nike Air Max 1 87 Premium Dark Smoke Grey Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur