Nike Air Max 1 Grey Red
Stijlcode: AH8145-100
Releasedatum: 11 Januari, 09:00 AM
Verkooppunten:

Is de Nike Air Max 1 Grey White iets te subtiel voor jouw smaak? Geen nood! Nike dropt op 11 Januari ook deze Nike Air Max 1 Grey Red die net iets meer popping kleuren heeft dan zijn concurrent. Hoewel de jubileumviering van vorig jaar ver achter ons ligt, lijkt Nike er niets van te willen weten om te stoppen met het droppen van OG-releases..

Het is de old-school detaillering die deze releases zo gewild maakt. Alle originele details zijn intact gebleven, van het zachte nylon - dat in wit is uitgevoerd - tot de suède overlays en mudguards.

De schoen maakt gebruik van een uniek kleurcontrast van grijs tegen diep kastanjebruin en oogverblindend roze. De binnenvoering is net zo opvallend en de OG-branding is ook overal terug te vinden. Een grijze air-unit en buitenzool brengen de look in balans. Ondanks de gewaagde kleuren blijft deze schoen verrassend rustig voor het oog.

Deze aanstaande OG-release zal naar verwachting over de toonbank vliegen, net als alle andere klassiekers die in 2017 hun comeback maakte.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur