Nigel Sylvester is een populaire BMX-atleet die wereldwijd bekend is geworden door zijn ongeëvenaarde skills op de fiets en zijn unieke stijl, waarin hij sport en mode combineert. Sylvester heeft niet alleen naam gemaakt binnen de BMX-sport, maar ook daarbuiten, mede door zijn innovatieve benadering van contentcreatie en zijn samenwerkingen met grote merken, waaronder Air Jordan. Binnenkort kan hij daar weer een samenwerking aan toevoegen, want op zaterdag 7 september krijgt hij zijn eigen Air Jordan 4 RM-sneaker.

De Air Jordan 4 RM is een vernieuwde versie van de klassieke Air Jordan 4-sneaker, voorzien van moderne technologieën en designverbeteringen, zonder afbreuk te doen aan het tijdloze ontwerp van het origineel. De afkorting "RM" staat voor "Remastered," wat aangeeft dat dit model is geüpdatet met verbeterde materialen om een betere pasvorm en prestaties te bieden.

We blikken vooruit op de release van deze Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP "Driveway Grey".

Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP Driveway Grey Foto 6

Een ode aan de plek waar Sylvester zijn liefde voor BMX ontdekte – zijn grootmoeders oprit

De Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP "Driveway Grey" is een nieuwe colorway voor de vernieuwde versie van de Air Jordan 4, met een gedurfd ontwerp dat grotendeels trouw blijft aan het origineel. De sneaker valt op door een Anthracite Grey bovenkant, gemaakt van premium materialen zoals verweerd leer en suède. Deze materialen geven de schoen een ruige, urban uitstraling die perfect past bij Sylvester's avontuurlijke karakter.

Wat deze release extra bijzonder maakt, is de aandacht voor detail in de verhaallijn van de sneaker. De grijze tinten van de schoen zijn een directe verwijzing naar de betonnen oprit waar Nigel als vierjarige jongen zijn eerste BMX-trucs leerde. Ook valt de "Bike Air"-branding op de hiel op, in combinatie met subtiele rode accenten, waaronder een mini Swoosh op de zijkant van de toebox. De zichtbare rode Air Max-units geven de schoen een sportieve uitstraling die perfect contrasteert met de voornamelijk grijze bovenkant. Naast het unieke design wordt de sneaker geleverd in een speciale verpakking die de "Grandma’s Driveway" verhaallijn verder uitwerkt.

Scoor deze speciale samenwerking op zaterdag 7 september bij diverse verkooppunten.

Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP "Driveway Grey"

Sep
07
Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP "Driveway Grey"

Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP "Driveway Grey"

HF4334-004
Alle verkooppunten
Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP Driveway Grey Foto 5
Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP Driveway Grey Foto 2
Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP Driveway Grey Foto 3
Nigel Sylvester x Air Jordan 4 RM SP Driveway Grey Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur