New Balance staat op het punt om een nieuwe 993 sneaker te droppen. Het gaat hier niet om zomaar een 993 sneaker, maar om een Made in USA versie die is uitgevoerd in een "Mushroom" colorway die perfect geschikt is voor de herfst. De aankomende versie van de 993 combineert zowel stijl als prestaties, waardoor het een perfecte keuze is voor iedereen die zijn sneakers wil combineren met casual outfits, maar tegelijkertijd een sneaker nodig heeft die zorgt voor uitzonderlijke demping en comfort.

We blikken vooruit op de New Balance Made in USA 993 "Mushroom", die op donderdag 29 augustus zal gaan droppen.

New Balance Made in USA 993 Mushroom Foto 8

Maak jouw herfstoutfit compleet met de New Balance Made in USA 993 "Mushroom"

De Made in USA-lijn van New Balance staat bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap en het gebruik van premium materialen. Deze collectie wordt in de Verenigde Staten geproduceerd en combineert traditionele productietechnieken met moderne innovaties. Het resultaat is een reeks sneakers die niet alleen stijlvol en duurzaam zijn, maar ook comfort en prestaties bieden. De "Mushroom" kleurstelling biedt een frisse kijk op het klassieke 993-model, met een mix van grijs- en bruintinten.

De bovenkant van de schoen bestaat uit een mix van duurzaam mesh en luxe suède, met grijze suède overlays die mooi contrasteren met de bruine mesh onderlagen. Comfort is een belangrijk aandachtspunt bij de New Balance 993. De schoen is uitgerust met het ABZORB-dempingssysteem, dat zorgt voor effectieve schokabsorptie. De ENCAP-tussenzool verbetert de stabiliteit en ondersteuning, waardoor deze sneakers perfect zijn voor langdurig gebruik. Een rubberen buitenzool, die uitstekende grip en duurzaamheid biedt, maakt deze sneaker helemaal af.

De New Balance Made in USA 993 "Mushroom" is vanaf donderdag 29 augustus verkrijgbaar bij diverse verkooppunten.

New Balance Made in USA 993 "Mushroom"

Aug
15
New Balance Made in USA 993 "Mushroom"

New Balance Made in USA 993 "Mushroom"

U993GG
Alle verkooppunten
New Balance Made in USA 993 Mushroom Foto 2
New Balance Made in USA 993 Mushroom Foto 4
New Balance Made in USA 993 Mushroom Foto 3
New Balance Made in USA 993 Mushroom Foto 6
New Balance Made in USA 993 Mushroom Foto 5
New Balance Made in USA 993 Mushroom Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur