De New Balance 990 sneaker is populairder dan ooit, wat niet zo gek is want de sneaker van New Balance staat bekend om zijn hoge kwaliteit en uitzonderlijke comfort. Het model werd voor het eerst geïntroduceerd in 2016, en staat sindsdien symbool voor een combinatie van prestaties en een bijzonder design.  

De Made in USA versie van de New Balance 990v4 benadrukt de inzet van New Balance voor de binnenlandse productie van hun sneakers, waarbij ten minste 70% van de schoen bestaat uit materialen die in de VS zijn gemaakt. Liefhebbers van het uitzonderlijke vakmanschap van New Balance kunnen op zaterdag 16 juni weer toeslaan, want dan dropt deze bijzonder opvallende New Balance Made in USA 990v4 "Hi-Lite".

New Balance Made in USA 990v4 Hi Lite foto 2

De New Balance Made in USA 990v4 "Hi-Lite" is een heerlijke combinatie van uitzonderlijke prestaties en een flashy design

Ook deze New Balance Made in USA 990v4 "Hi-Lite" maakt deel uit van de Made in USA Spring/Summer 2024 collectie van Teddy Santis. Het design geeft een levendige nieuwe draai zien aan het geliefde model door de toepassing van een fris kleurenschema dat perfect is voor de zomer. 

Er is gekozen voor een bovenwerk van wit mesh, dat niet alleen heel fris oogt, maar ook zorgt voor een beter ademend vermogen. Het wordt geaccentueerd door levendige groene suede overlays, die er heerlijk vanaf knallen. Een effen zwart “N”-logo op de zijkanten zorgt voor een opvallend contrast. De schoen is voorzien van een vintage ENCAP tussenzool, die voor een lichtgewicht demping zorgt. Deze tussenzool combineert lichtgewicht schuim met een duurzame polyurethaan rand voor extra ondersteuning en duurzaamheid.

Scoor dit staaltje vakmanschap op zaterdag 16 juni via diverse verkooppunten.

New Balance Made in USA 990v4 "Hi-Lite"

Jun
07
New Balance Made in USA 990v4 "Hi-Lite"

New Balance Made in USA 990v4 "Hi-Lite"

U990NB4
Alle verkooppunten
New Balance Made in USA 990v4 Hi Lite Foto 8
New Balance Made in USA 990v4 Hi Lite Foto 7
New Balance Made in USA 990v4 Hi Lite Foto 3
New Balance Made in USA 990v4 Hi Lite Foto 4
New Balance Made in USA 990v4 Hi Lite Foto 5
New Balance Made in USA 990v4 Hi Lite Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur