De New Balance 990v6 is de nieuwste versie van de iconische 990 sneaker van New Balance, die al lange tijd symbool staat voor premium kwaliteit en prestaties. Het model staat al jaren bekend om zijn mix van comfort, duurzaamheid en tijdloze stijl, en deze v6-versie zet die traditie voort met enkele moderne updates.

Wat deze versie bijzonder maakt, is dat hij deel uitmaakt van de New Balance Made in USA-lijn, die uitmuntend vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen uit eigen land benadrukt. Het Made in USA-label staat voor toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail, en garandeert dat elk paar zorgvuldig is vervaardigd om aan de hoogste normen te voldoen.

Vandaag heeft New Balance twee nieuwe colorways aangekondigd voor dit tijdloze model: de New Balance Made in USA 990v6 "Castlerock" en de New Balance Made in USA 990v6 "Marblehead", die op donderdag 15 augustus verkrijgbaar zullen zijn.

New Balance Made in USA 990v6 "Castlerock"

New Balance Made in USA 990v6 Castlerock Foto 3

Deze New Balance Made in USA 990v6 "Castlerock" maakt gebruik van een verfijnd kleurenpalet dat grijze en beige tinten vakkundig combineert. Het bovenwerk is gemaakt van premium suède en mesh-materialen, wat zorgt voor zowel duurzaamheid als ademend vermogen. Het witte "N"-logo op de zijpanelen steekt mooi af tegen de ingetogen achtergrond en voegt een opvallend contrast toe. De tussenzool is gemaakt met een combinatie van ENCAP- en FuelCell-technologieën, die uitzonderlijke demping en ondersteuning bieden voor comfort gedurende de hele dag.

New Balance Made in USA 990v6 "Castlerock"

Aug
15
New Balance Made in USA 990v6 "Castlerock"

New Balance Made in USA 990v6 "Castlerock"

U990GR6
Alle verkooppunten

New Balance Made in USA 990v6 "Marblehead"

New Balance Made in USA 990v6 Marblehead Foto 4

De New Balance Made in USA 990v6 "Marblehead" heeft een verfijnd kleurenschema dat bestaat uit zacht grijs suède en mesh op het bovenwerk, wat duurzaamheid combineert met een uitstekend ademend vermogen. "Sea Salt" accenten voegen een elegante touch toe, waardoor deze sneakers uitstekend zijn te combineren met verschillende outfits. De tussenzool bevat de kenmerkende ENCAP-technologie van New Balance, die uitstekend comfort en ondersteuning biedt. De beige tint van de tussenzool zorgt voor een subtiel contrast dat de algehele uitstraling van de schoen versterkt. In combinatie met een zwarte buitenzool bieden deze sneakers zowel duurzaamheid als grip, en combineren ze stijl met functionaliteit.

New Balance Made in USA 990v6 "Marblehead"

Aug
15
New Balance Made in USA 990v6 "Marblehead"

New Balance Made in USA 990v6 "Marblehead"

U990NC6
Alle verkooppunten
New Balance Made in USA 990v6 Castlerock Foto 1
New Balance Made in USA 990v6 Castlerock Foto 2
New Balance Made in USA 990v6 Castlerock Foto 4
New Balance Made in USA 990v6 Marblehead Foto 1
New Balance Made in USA 990v6 Marblehead Foto 2
New Balance Made in USA 990v6 Marblehead Foto 3
New Balance Made in USA 990v6 Marblehead Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur