Deze week onthulde New Balance twee nieuwe colorways voor de populaire 991 sneaker: de herfstige New Balance 991v2 Made in UK "Pinecone" en de New Balance 991v2 Made in UK "Kombu Green". Zoals je aan de foto's kunt zien, zijn beide perfect geschikt voor het naderende najaar. Deze releases combineren hoogwaardig vakmanschap met een eigentijds ontwerp en zijn must-haves om je garderobe herfstklaar te maken.

De New Balance 991v2 "Pinecone" is voorzien van diverse aardse tinten die doen denken aan de bossen in de herfst. Het bovenwerk van de sneaker is vervaardigd uit een luxueuze combinatie van hoogwaardig suède en ademend mesh, wat niet alleen zorgt voor een mooi design, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De diepbruine basiskleur van de sneaker wordt subtiel geaccentueerd door grijze en gedempte bruine tinten, wat zorgt voor extra diepte en contrast. Het iconische "N"-logo van New Balance is uitgevoerd in reflecterend zilver, wat de sneaker een vleugje premium meegeeft.

Is groen meer jouw kleur? Dan is de New Balance 991v2 Made in UK "Kombu Green" de perfecte sneaker voor de herfst. Deze sneaker heeft een opvallende colorway, waarbij de kleur Kombu Green zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Wij krijgen van deze kleur al helemaal zin in het najaar.

Met deze nieuwe sneakers haal je niet alleen een stijlvolle schoen in huis, maar ook een sneaker die garant staat voor uitstekende prestaties. Ook deze 991's zijn voorzien van de ABZORB-dempingstechnologie van New Balance, die zorgt voor uitzonderlijk comfort en schokabsorptie. Dit maakt de sneakers niet alleen geschikt voor een wandeling, maar ook voor een rondje hardlopen door de stad. De robuuste rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit.

Scoor deze prachtige New Balance 991v2 Made in UK "Pinecone" en New Balance 991v2 Made in UK "Kombu Green" op donderdag 5 september bij diverse verkooppunten.

New Balance 991v2 Made in UK "Pinecone"

Sep
05
New Balance 991v2 Made in UK "Pinecone"

New Balance 991v2 Made in UK "Pinecone"

U991BR2
Alle verkooppunten
New Balance 991v2 Made in UK Pinecone Foto 2
New Balance 991v2 Made in UK Pinecone Foto 3
New Balance 991v2 Made in UK Pinecone Foto 1
New Balance 991v2 Made in UK Pinecone Foto 4
New Balance 991v2 Made in UK Kombu Green Foto 1
New Balance 991v2 Made in UK Kombu Green Foto 2
New Balance 991v2 Made in UK Kombu Green Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur