Op 30 oktober maakt de iconische New Balance 740 sneaker zijn comeback in een "Ice Blue" colorway. Deze New Balance 740 "Ice Blue" combineert de looks van de vroege jaren 2000 met moderne updates en weet perfect de balans te vinden tussen een tijdloze retro-look en hedendaagse stijl.

De sneaker heeft een bovenwerk van ademend wit mesh met opvallende zilveren en lichtblauwe accenten die zorgen voor een frisse en cleane uitstraling. De "Ice Blue" details op de tong, het hielpaneel en de iconische "N"-branding geven de schoen een subtiele maar stijlvolle twist. De ABZORB-tussenzool, geïnspireerd op het design van de New Balance 530, biedt ongeëvenaard comfort en demping, ideaal voor actieve dagen.

De New Balance 740 "Ice Blue" is meer dan alleen een mooi ontwerp; het is een sneaker die zowel performance als stijl combineert. De zachte demping en de rubberen buitenzool zorgen ervoor dat je de hele dag door comfortabel loopt, terwijl het sportieve design deze sneaker perfect maakt voor zowel streetwear-liefhebbers als hardlopers.

New Balance flikt het weer met deze release. Wil je deze sneaker scoren? De New Balance 740 "Ice Blue" is vanaf woensdag 30 oktober verkrijgbaar bij diverse verkooppunten.

New Balance 740 "Ice Blue"

Oct
30
Coming soon
New Balance 740 "Ice Blue"

New Balance 740 "Ice Blue"

U740LB2
Alle verkooppunten
New Balance 740 Ice Blue Foto 1
New Balance 740 Ice Blue Foto 2
New Balance 740 Ice Blue Foto 3
New Balance 740 Ice Blue Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur