New Balance lanceert, in samenwerking met de opkomende tennisster en nummer 2 van de Women's Tennis Association, Coco Gauff, een nieuwe New Balance Coco CG2 sneaker. Deze innovatieve tennisschoen is speciaal ontworpen voor vrouwelijke atleten en combineert geavanceerde technologie met een verfijnd design.

De New Balance Coco CG2 "Power and Grace" is geïnspireerd op Gauff’s favoriete sneaker, de New Balance 550. Het nieuwe model maakt gebruik van elementen uit klassieke sneakerdesigns, aangevuld met moderne upgrades. Een opvallend kenmerk is het geweven label op de tong, waar een tennisbal het traditionele basketbalicoon vervangt—een symbool voor de overgang van basketbal naar tennis.

New Balance Coco CG2 Power and Grace foto 32

De New Balance Coco CG2 "Power and Grace" is een topper, zowel op als buiten de tennisbaan

Het bovenwerk van de New Balance Coco CG2 "Power and Grace" is gemaakt van ademend mesh, gecombineerd met duurzame synthetische overlays, die zorgen voor maximaal comfort en veerkracht tijdens langdurige wedstrijden. Daarnaast beschikt de schoen over een uniek ruitgebreid mesh bij de kraag, hiel en tong, in combinatie met een driehoekig Ndure-neusontwerp, wat superieure flexibiliteit en duurzaamheid biedt op plekken die zwaar belast worden. Het gebruik van leer en suède in het middenstuk van de schoen zorgt voor een veelzijdige look.

De colorway, toepasselijk genaamd "Power and Grace," weerspiegelt Gauff's krachtige maar sierlijke speelstijl. Het kleurenpalet bestaat uit een mix van Quarry Blue met Firefly- en Chrome Blue-accenten, geïnspireerd door het Vrijheidsbeeld en de stad New York. De schoen draagt ook symbolische boodschappen, zoals "Power" gegraveerd op de achterkant van de linkerschoen en "Grace" op de rechter, wat de twee kwaliteiten van Gauff belichaamt.

Scoor deze bijzondere sneaker op woensdag 21 augustus via diverse verkooppunten.

New Balance Coco CG2 "Power and Grace"

Aug
21
New Balance Coco CG2 "Power and Grace"

New Balance Coco CG2 "Power and Grace"

WCHCOCU2
Alle verkooppunten
New Balance Coco CG2 Power and Grace foto 6
New Balance Coco CG2 Power and Grace foto 3
New Balance Coco CG2 Power and Grace foto 4
New Balance Coco CG2 Power and Grace foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur