Op 12 september lanceert New Balance een nieuwe versie van de iconische 993 sneaker, de herfstklare New Balance 993 Made in USA "Mushroom Midnight Violet". Dit model, ontworpen door Teddy Santis, combineert verfijnd design met ongeëvenaard vakmanschap en voegt een moderne twist toe aan het klassieke model.

Teddy Santis, de creatieve kracht achter de New Balance Made in USA-lijn, toont met deze release opnieuw zijn talent voor het samenbrengen van traditionele looks met hedendaags design aan. Zijn visie voor de 993 "Mushroom Midnight Violet" benadrukt zijn vermogen om premium materialen, moderne accenten en een tijdloos ontwerp te combineren. Wij kunnen niet wachten!

New Balance Made in USA 993 Mushroom Midnight Violet Foto 8

De New Balance Made in USA 993 "Mushroom Midnight Violet" is een perfecte toevoeging aan elke herfstgarderobe

Deze sneaker biedt een unieke balans tussen subtiele en opvallende tinten, ideaal voor het herfstseizoen. De basis van de schoen is uitgevoerd in aardse kleuren, met een "Mushroom" suède bovenwerk dat wordt gecombineerd met mesh-panelen voor ademend vermogen en duurzaamheid. De subtiele bruine tint wordt versterkt door een rijke Midnight Violet-tint op de middenvoet, die een stijlvol contrast creëert. Wat de schoen echt doet opvallen, is de levendige gele voering, die een verfrissend kleuraccent biedt.

Zoals je mag verwachten van de Made in USA-lijn, blinkt deze sneaker niet alleen uit in uitstraling, maar ook in comfort en functionaliteit. De ABZORB-demping in de tussenzool zorgt voor uitstekende schokabsorptie, waardoor elke stap comfortabel aanvoelt, zelfs bij langdurig gebruik. De ENCAP-technologie voegt extra stabiliteit en duurzaamheid toe, wat de schoen ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Reflecterende details geven de sneaker een modern tintje, terwijl het iconische "N" logo en de "993" branding subtiele verwijzingen zijn naar de rijke geschiedenis van New Balance.

Scoor de New Balance Made in USA 993 "Mushroom Midnight Violet" vanaf donderdag 12 september bij geselecteerde verkooppunten.

New Balance Made in USA 993 "Mushroom Midnight Violet"

Sep
12
New Balance Made in USA 993 "Mushroom Midnight Violet"

New Balance Made in USA 993 "Mushroom Midnight Violet"

U993MU
Alle verkooppunten
New Balance Made in USA 993 Mushroom Midnight Violet Foto 5
New Balance Made in USA 993 Mushroom Midnight Violet Foto 6
New Balance Made in USA 993 Mushroom Midnight Violet Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur