Er is weer een nieuwe Air Max 1 sneaker onderweg, en niet zomaar een AM1-sneaker. Nike komt namelijk met een wel heel glimmende Nike Air Max 1 '86 "Metallic Silver", die, zoals je ziet, een en al glitter en glamour belooft. Deze versie van de klassieke Air Max 1 combineert een iconisch ontwerp met een moderne metallic glans en geeft zo een frisse draai aan een van de populairste Nike-sneakers aller tijden.

Zoals je kunt zien op de foto's, heeft Nike de sneaker voorzien van een prachtig kleurenpalet dat bestaat uit Cool Grey, Light Smoke Grey, White en Metallic Silver. Het bovenwerk bestaat uit een mix van mesh en synthetische materialen, die zowel ademend als duurzaam zijn. De Cool Grey en Light Smoke Grey tinten zorgen voor een subtiel contrast, terwijl de Metallic Silver overlays een futuristische flair toevoegen.

Elk detail van deze sneaker is zorgvuldig gemaakt voor stijl en comfort. De Metallic Silver overlays vangen het licht prachtig op en geven de schoen een unieke en opvallende look. De witte tussenzool bevat de iconische zichtbare Air unit, die het design van de schoen verbetert en superieure demping biedt. Ook is de sneaker voorzien van reflecterende details, zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Zo reflecteren de Swoosh, de tong en de veters het licht in het donker.

De voorlopige releasedatum van deze Nike Air Max 1 '86 "Metallic Silver" staat op zaterdag 5 oktober 2024.

Nike Air Max 1 '86 "Metallic Silver"

Aug
12
Nike Air Max 1 '86 OG "Metallic Silver"

Nike Air Max 1 '86 OG "Metallic Silver"

FV7477-002
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 86 Metallic Silver Foto 7
Nike Air Max 1 86 Metallic Silver Foto 6
Nike Air Max 1 86 Metallic Silver Foto 2
Nike Air Max 1 86 Metallic Silver Foto 3
Nike Air Max 1 86 Metallic Silver Foto 4
Nike Air Max 1 86 Metallic Silver Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur