Adidas en Real Madrid hebben opnieuw de krachten gebundeld. samen komen ze weer met een nieuwe sneaker, in dit geval de Adidas Gazelle. Deze Real Madrid x Adidas Gazelle "Charcoal" is geïnspireerd op het derde tenue van de club voor het seizoen 2024/25. De Real Madrid x Adidas Gazelle "Charcoal" is niet alleen een eerbetoon aan de rijke traditie van de Spaanse voetbalgrootmacht, maar ook een heerlijke sneaker die je door de beperkte voorraad niet al te veel voorbij zal zien komen op straat. 

Deze nieuwe uitvoering van de iconische Gazelle is ontworpen in een diepe Charcoal-kleurstelling, waarbij het bovenwerk is vervaardigd uit premium suède. De contrasterende Putty Mauve gekleurde Adidas Three Stripes geven de schoen een mooi contrast, terwijl de klassieke witte tong zorgt voor een frisse en herkenbare look. De bekende T vormige toe box en de gumrubberen zool blijven trouw aan de tijdloze look van de Gazelle.

Real Madrid x Adidas Gazelle Charcoal Foto 5

De Real Madrid x Adidas Gazelle "Charcoal" is een must-have voor iedere Real Madrid-fan

Wat direct opvalt bij deze release, is het Real Madrid-clubembleem op de hiel, een subtiele verwijzing naar een van de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld. Het Adidas Trefoil-logo op de tong voegt, dankzij de manier waarop het is uitgevoerd, een vintage tintje toe. Zoals we van de Gazelle gewend zijn, biedt de schoen opnieuw uitmuntend comfort, met een voorgevormde tong en een lage kraag die zorgen voor een nauwsluitende pasvorm. De gumrubberen buitenzool biedt zowel stabiliteit als duurzaamheid.

Wat deze sneaker verder bijzonder maakt, is het gebruik van duurzame materialen. Adidas heeft ervoor gezorgd dat minstens 20% van de schoen bestaat uit gerecyclede materialen, wat helpt om de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen te verminderen en de ecologische voetafdruk van hun producten te verkleinen. Dit maakt de schoen niet alleen een favoriet voor de trouwe aanhang van de sneaker, maar ook voor degenen die duurzaamheid en stijl willen combineren.

Check snel de verkooppunten van de Real Madrid x Adidas Gazelle "Charcoal", want hij is vandaag al verkrijgbaar bij een aantal verkooppunten.

Real Madrid x Adidas Gazelle "Charcoal" verkooppunten

Sep
04
Real Madrid x Adidas Gazelle "Charcoal"

Real Madrid x Adidas Gazelle "Charcoal"

IH2631
Alle verkooppunten
Real Madrid x Adidas Gazelle Charcoal Foto 1
Real Madrid x Adidas Gazelle Charcoal Foto 2
Real Madrid x Adidas Gazelle Charcoal Foto 3
Real Madrid x Adidas Gazelle Charcoal Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur